Τριάρι πρώτος όροφος, Δαράτσος, Νέα Κυδωνία

Νέα Κυδωνία
  • € 156.000
  • 4
  • 113
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Νέα Κυδωνία, Δαράτσος,  Διαμέρισμα Προς Πώληση, 113 τ.μ.,

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου έχει προγραμματιστεί για την ημερομηνία 15 Μαίου 2024, με αρχική τιμή εκκίνησης 156,000€

Προσφέρεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα στον 1ο όροφο, επιφανείας 113,45 τ.μ., στην καταπράσινη περιοχή του Δαράτσου, Χανίων. Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μπάνιο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο κατοικίας. Η περιοχή προσφέρει ηρεμία και παράλληλα είναι κοντά σε σημαντικές ανέσεις όπως σχολεία και άλλες υπηρεσίες.

Με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και συγκοινωνίες, αλλά και τη δυνατότητα τουριστικής εκμετάλλευσης λόγω της τοποθεσίας του, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία και για επένδυση.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απόκτησης αποθήκης μέσω ξεχωριστού πλειστηριασμού, προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Αν αναζητάτε την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού, είτε στην Κρήτη είτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας, η συνεργασία μας σαν μεσιτικού γραφείου με την Μεγαλύτερη εταιρία πλειστηριασμών εγγυάται την επαγγελματική και αποτελεσματική υποστήριξη σε κάθε βήμα της αγοράς . Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση της διαδικασίας αγοράς μέσω πλειστηριασμού. Οι επαγγελματίες μας θα είναι στο πλευρό σας κάθε βήμα του δρόμου, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας και οι προτιμήσεις σας θα ληφθούν υπόψη για την εύρεση του ακινήτου που σας ταιριάζει.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας μέσω των πλειστηριασμών.

Τιμή: 156.000€. Aspis Real Estate Χανίων, Τηλ. Επικοινωνίας: 2821079884, email: chania@aspis-realestate.gr
Για την Υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1675166 - 09/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 156.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή