Duplex Επ. Οδός 7-Ηρακλείου-Κρουσώνων, Πενταμόδι 70013, Πενταμόδι, Γοργολαϊνη

ΓοργολαϊνηΕπ. Οδός 7-Ηρακλείου-Κρουσώνων, Πενταμόδι 70013
  • € 120.000
  • 2
  • 117
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Εκπληκτική ανακαινισμένη πέτρινη κατοικία 117μ2 με κήπο.

Αυτό το εκπληκτικό ανακαινισμένο εξοχικό πέτρινο σπίτι βρίσκεται στο χωριό Πενταμόδι. Είναι πολύ καλοχτισμένο και έτοιμο για μετακόμιση. Η κατοικία εκτιμάται 117m2 σε εμβαδόν οικοπέδου 226m2.

Το ισόγειο αποτελείται από μια μεγάλη κουζίνα με είσοδο στον κήπο με 5 πορτοκαλιές, ένα μπάνιο, μια φωτεινήτραπεζαρία με ξύλινη οροφή και ένα ξεχωριστό σαλόνι πάλι με ξύλινη οροφή και με τζάκι. Μια εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα και τα δύο με είσοδο στη μεγάλη βεράντα με φανταστική θέα στα βουνά και το χωριό. Αποτελείται και από 1 μπάνιο.

Αυτό το ακίνητο σας δίνει μια πολύ χαριτωμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για κάθε είδους χρήση. Είτε για οικογενειακή κατοικία είτε για επένδυση ενοικίασης.

Έχει πρόσβαση στο δρόμο, υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης σε απόσταση περίπου 50 μέτρων, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί η μπροστινή αυλή σε χώρο στάθμευσης.

Το Πενταμόδι είναι ένα ζωντανό αλλά και γαλήνιο ταυτόχρονα χωριό και ένα από τα παλαιότερα χωριά της Κρήτης. Διαθέτει ταβέρνα, καφενείο και μίνι μάρκετ. Κατάλληλο για λάτρεις της εξοχής. Απέχει 17 χλμ από το αεροδρόμιο και το Ηράκλειο και έχει καλή πρόσβαση. Διαθέσιμα δρομολόγια λεωφορείων προς την πόλη του Ηρακλείου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
493 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή