Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 350.000
  • 5+
  • 164
  • 3+
Περιγραφή
Μέσα σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο μεγάλο κήπο 2 περίπου στρεμμάτων στο Λουτράκι Κορινθίας, σε μια ήσυχη περιοχή με ωραίες μονοκατοικίες, 3 χλμ. από τον κεντρικό δρόμο και 5 χλμ. από την παραλία, διατίθενται προς πώληση δύο ανεξάρτητες και αυτόνομες πανομοιότυπες κατοικίες 82 m² η κάθε μία.

Οι κατοικίες, κατασκευής 2007 και ελάχιστα κατοικημένες, έχουν ωραίο ανατολικό προσανατολισμό που τους χαρίζει φως όλη τη μέρα, και αποτελούνται από:

• Υπερυψωμένο ισόγειο: ενιαίο χώρο για καθιστικό και κουζίνα με έξοδο σε δύο βεράντες: μια που βλέπει τον κήπο και μια λειτουργική της κουζίνας, και μπάνιο
• Ημιυπόγειο: 3 υ/δ, μπάνιο με laundry

Και οι δύο διαθέτουν: αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, a/c, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εσωτερική σκάλα. Το δάπεδα είναι κατασκευασμένα από πλακάκια ενώ οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε όμορφους ανοιχτούς τόνους.

Χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι ο καταπράσινος περιφραγμένος κήπος με πολύ ωραία φύτευση, στο πίσω μέρος του οποίου συναντάμε ένα καλαίσθητο bbq με χτιστούς αποθηκευτικούς χώρους, ξύλινο στέγαστρο με κεραμοσκεπή και χώρο για τραπεζαρία. Ο κήπος είναι φροντισμένος με αυτόματο πότισμα για όλα τα δέντρα και τα καλλωπιστικά φυτά, ευρύχωρους διαδρόμους από κυβόλιθο και ηλιακό φωτισμό που τον κάνει ατμοσφαιρικό και το βράδυ. Ένα στέγαστρο εξυπηρετεί ως parking δύο αυτοκινήτων ενώ η είσοδος γίνεται από συρόμενη πόρτα με μηχανισμό. 

Τοποθετημένες σε καταπράσινο τοπίο πεύκων και ελαιώνων με υπέροχο ηλιοβασίλεμα, με χαρακτηριστική την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που προσφέρει η περιοχή,  οι κατοικίες μπορούν να λειτουργήσουν ως μόνιμες ή εξοχικές για δύο οικογένειες αυτόνομα ή να διαμορφωθούν σε μια μεγάλη μονοκατοικία. 

Σε απόσταση 84 χλμ. από την Αθήνα και 132 χλμ. από την Πάτρα και σε απόσταση αναπνοής από τα πάμπολλα υπέροχα παραλιακά και μη μέρη του νομού Κορινθίας. 

Ιδανικές τόσο για μόνιμη ιδιοκατοίκηση όσο και ως εξοχικές κατοικίες. 

Lafazani Homes
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3351 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
164 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
6 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή