Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Φανερωμένη, Χολαργός

Χολαργός
  • € 255.000
  • 3
  • 106
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το άνετο οροφοδιαμέρισμα 105τμ, κατασκευής του 1981, βρίσκεται στο 2ο όροφο πολυκατοικίας 3 επιπέδων στο Χολαργό, η οποία διαθέτει ασανσέρ και είναι ιδανικό για οικογένειες. Αποτελείται από ένα σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια καθώς και δύο μπάνια. Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι προσβάσιμη τόσο από το χολ του διαμερίσματος όσο και από το χώρο της τραπεζαρίας ενώ υπάρχει η δυνατότητα της μετατροπής σε open plan.
Το διαμέρισμα έχει περιμετρικά μπαλκόνι προσβάσιμο από κάθε δωμάτιο. Επίσης, υπάρχουν 2 διαφορετικές είσοδοι στο διαμέρισμα, η μία απευθείας στο χώρο του σαλονιού και η δεύτερη στο χολ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απομόνωσης των υπνοδωματίων από τον κεντρικό χώρο υποδοχής.
Το 2018 έχει γίνει ανακαίνιση σε δάπεδα και κουφώματα αλουμινίου και το 2021 μπήκε αυτόνομος λέβητας φυσικού αερίου. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μεγάλη αποθήκη περίπου 18τ.μ. Βρίσκεται σε κατασκευή που διαθέτει 3 οροφοδιαμερίσματα, σε ήσυχη γειτονιά.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Χολαργός απέχει μόλις 8χλμ.από το kέντρο της Αθήνας και βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Παρασκεής και του Παπάγου. Αυτό το ζωντανό προάστιο της Αθήνας προσφέρει ένα πολυσύχναστο τρόπο ζωής με πολλά εκλεπτυσμένα καφέ, εστιατόρια και μπαρ για να διαλέξετε.Ο Χολαργός επωφελείται από την έμφυτη αίσθηση της κοινότητας, καθώς βρίσκεται κοντά σε δημόσια και γνωστά ιδιωτικά, σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής. Σ΄αυτήν την ιδιαίτερα περιζήτητη γειτονιά,οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 πλατείες και 27 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα με πίστες κατάλληλες για τις καθημερινές δραστηριότητες ενηλίκων και παιδιών. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν επίσης άμεση πρόσβαση στο πευκόφυτο βουνό Υμηττός, γνωστό για την παραγωγή θυμαρίσιου μελιού, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες ευεξίας, όπως ποδηλασία,τρέξιμο και πεζοπορία στο βουνό. Ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Υμηττού βρίσκεται το αριστοκρατικό Cholargos Tennis Club. Ο Χολαργός απέχει 15' οδικώς από το κέντρο και 20' από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Το προάστιο είναι καλά συνδεδεμένο και βρίσκεται κοντά σε τρεις σταθμούς του μετρό, όπως η Εθνική Άμυνα, ο Χολαργός και το Νομισματοκοπείο. Η άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό επιτρέπει γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και γρήγορες μετακινήσεις γύρω από το λεκανοπέδιο της Αττικης. Ο Χολαργός είναι μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Η προσβασιμότητα και ο τρόπος ζωής του έχουν προσελκύσει ξένους επενδυτές που αναζητούν ένα πλούσιο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή την οικογενειακή κατοικία τους σε μια μοντέρνα ευρωπαική πρωτεύουσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJOH - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή