Τριάρι δεύτερος όροφος, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 500.000
  • 4
  • 226
  • 3
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024
Περιγραφή
Μπείτε σε έναν κόσμο κομψότητας, άνεσης και πανοραμικής ομορφιάς με αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 226 τ.μ., κατασκευής 1993, στο Πολύδροσο Χαλανδρίου. Αποτελείται από ένα οροφοδιαμέρισμα 186τμ 2ου ορόφου και μία ανεξάρτητη σοφίτα -με κουζίνα και μπάνιο 40τμ στον 3ο.
Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Χαλανδρίου, σε οδικούς άξονες, μέσα μεταφοράς, την αγορά, δίπλα σε σχολεία και σε πάρκο.
Βγείτε στα μεγάλα, περιμετρικά μπαλκόνια και απολαύστε το πλούσιο πράσινο του κήπου και τη θέα στην πόλη. Διαθέτει ευέλικτους χώρους και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.
Αποτελείται από ένα τεράστιο χώρο υποδοχής – σαλόνι- καθιστικό με τζάκι και μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο μεγάλο μπαλκόνι με δυτικό προσανατολισμό. Στον ίδιο χώρο συναντάμε το ξεχωριστό δωμάτιο -γραφείο, το wc επισκεπτών και γκαρνταρόμπα. Η ανεξάρτητη κουζίνα - τραπεζαρία είναι αρκετά ευρύχωρη, ώστε να φιλοξενεί και μεγάλο τραπέζι, διαθέτει αρκετά ντουλάπια και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ έχει πρόσβαση σε ανεξάρτητο μπαλκόνι με θέα το πράσινο του κήπου. Τα 3 υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, φωτεινά, διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες ενώ απομονώνονται έξυπνα από τους κοινόχρηστους χώρους. Τα 2 από αυτά μοιράζονται το μεγάλο μπάνιο ενώ το 3ο (master) διαθέτει ξεχωριστό en suite μπάνιο με μπανιέρα.
Στον 3ο όροφο υπάρχει αυτόνομη σοφίτα - studio 40τμ περίπου, με κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι στην ταράτσα και έναν έξυπνο αποθηκευτικό χώρο.
Η σοφίτα χρήζει ολικής ανακαίνισης, προσφέρει όμως πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης και χρήσης του χώρου.
Στο διαμέρισμα, τα δρύινα πατώματα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει εξωτερικό ασανσέρ έως και τη σοφίτα, διαθέτει επίσης κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τέντες στα υπνοδωμάτια, προεγκατάσταση συναγερμού, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, 1 θέση στάθμευσης στον κήπο (χωρίς στέγαστρο).
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες, επαγγελματίες ή όσους εκτιμούν τους άνετους ευέλικτους χώρους διαβίωσης.

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UF4B
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
226 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή