Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
  • € 400.000
  • 4
  • 93
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αγκαλιάστε την επιτομή της εκλεπτυσμένης ζωής σε αυτό το προσεγμένο ρετιρέ που βρίσκεται στην καρδιά του Κουκακίου. Με πολυτελείς εσωτερικούς χώρους 93μ² και ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι 80μ², αυτή η κατοικία προσφέρει ένα αποκλειστικό αστικό καταφύγιο δίπλα στην Ακρόπολη.

Χαρακτηριστικά:

Μέγεθος και διάταξη: Αυτό το ρετιρέ 2 υπνοδωματίων εκτείνεται σε 93 τ.μ., παρέχοντας ευρύχωρους και άρτια εξοπλισμένους χώρους καθιστικού. Ο ανοιχτός σχεδιασμός συνδέει απρόσκοπτα τους χώρους του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Ευρύχωρο μπαλκόνι: Απολαύστε απαράμιλλη θέα από το γενναιόδωρο μπαλκόνι των 80 τ.μ., σε ιδανική τοποθεσία για ανατολές που κόβουν την ανάσα. Αυτό το υπαίθριο καταφύγιο χρησιμεύει ως προέκταση του χώρου διαβίωσης, ιδανικό για δείπνο στο ύπαιθρο, για διασκέδαση ή απλώς για βουτιά στο εμβληματικό περιβάλλον.
Ανακαινισμένη κομψότητα: Βυθιστείτε στην κομψότητα ενός σπιτιού που έχει υποστεί σχολαστικές ανακαινίσεις. Φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, μοντέρνα φωτιστικά και προσεγμένες λεπτομέρειες συμβάλλουν σε μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.
Ζεστασιά ενός τζακιού: Βελτιώστε τα βράδια σας με τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός τζακιού, προσθέτοντας μια νότα ζεστασιάς και γοητείας στο χώρο διαβίωσης. Ιδανικό για τη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας τα πιο δροσερά βράδια.
Βολική αποθήκευση: Επωφεληθείτε από τον πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο με μια ειδική μονάδα αποθήκευσης στο υπόγειο, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος διαβίωσής σας παραμένει απαλλαγμένος και οργανωμένος.
Εγγύτητα στην Τοπική Αγορά: Ζήστε τη ζωντανή ενέργεια του Κουκακίου με την άνεση να βρίσκεστε δίπλα στην τοπική αγορά. Εξερευνήστε τα κοντινά καταστήματα, τις καφετέριες και τα πολιτιστικά αξιοθέατα που καθορίζουν τη γοητεία αυτής της περιζήτητης γειτονιάς.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:

Μοντέρνα κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας.
Καλά εξοπλισμένο μπάνιο με σύγχρονα έπιπλα.
Άφθονο φυσικό φως σε όλο το ρετιρέ.
Ασφαλές κτίριο με βολικές ανέσεις.
Αυτό το ρετιρέ προσφέρει έναν σπάνιο συνδυασμό κομψότητας, άνεσης και θέας που κόβει την ανάσα σε μια από τις πιο επιθυμητές γειτονιές της Αθήνας. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την εκλεπτυσμένη κατοικία δική σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια ιδιωτική περιήγηση και ανακαλύψτε τον απαράμιλλο τρόπο ζωής που σας περιμένει.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Στους πρόποδες της Ακρόπολης και μόλις 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται αυτή η περιοχή που έχει δει τεράστια αύξηση ζήτησης. Μια εμπορική και τουριστική περιοχή γεμάτη δραστηριότητα, με πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια, είναι μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η γοητευτική αυτή περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, έχει ψηφιστεί ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές του κόσμου (με βάση τα στοιχεία της πλατφόρμας Airbnb). Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί μπήκε στη λίστα: Ως μια από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της κεντρικής Αθήνας, το Κουκάκι έχει δει μια έκρηξη μοντέρνων εστιατορίων, μπαρ και μπουτίκ, προσελκύοντας ένα πλήθος νεαρών σπουδαστών, δημιουργικών και Instagrammers, ενώ διατηρεί τη ζεστασιά και την οικειότητα της Αθήνας του 1960. Το Κουκάκι προσφέρει μια καλή βάση για να ανακαλύψετε τη γοητεία της Αθήνας και των πιο διάσημων τοποθεσιών της, την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στεγάζεται εδώ και δύο από τους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας - το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (στάσεις Συγγρού-Φιξ και Ακρόπολη), τραμ, λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα απευθείας δρομολόγια και το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόλις 30 λεπτά με το λεωφορείο. Αυτή η περιοχή βρίσκεται μέσα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJKY - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή