Duplex Καμπουρίδου 47, 552 36, Πανόραμα, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΚαμπουρίδου 47, 552 36, Πανόραμα
  • € 1.900/μήνα
  • 5+
  • 300
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-100 -     
Παρουσιάζουμε μια εντυπωσιακή μεζονέτα/μονοκατοικία σε έναν από τους πιο επιθυμητούς συνοικισμούς, τον Πανόραμα Συνοικισμό του Νομού 751. Αυτή η επιβλητική ιδιοκτησία ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά την πολυτέλεια και την άνεση σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ., αυτή η μεζονέτα διαθέτει τρία επίπεδα που σχεδιάστηκαν με μεγάλη προσοχή στη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια. Στο ισόγειο, θα βρείτε έναν εντυπωσιακό χώρο με ένα υπνοδωμάτιο, έναν άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, ένα μεγάλο μπάνιο, ένα γραφείο και δύο αποθήκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία.
Ο πρώτος όροφος προσφέρει έναν ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μια επιπλέον κουζίνα με τραπεζαρία, ένα WC και ένα μπαλκόνι που προσφέρει εκπληκτική θέα προς όλη την πόλη μέχρι τη θάλασσα. Τέλος, ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τρία επιπλωμένα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ένα μεγάλο μπάνιο και ένα μπαλκόνι με θέα που συνδυάζει την ηρεμία και την πολυτέλεια.

Κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Α, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια με πετρέλαιο, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικές τέντες και ηλεκτρικά στόρια, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα και νυχτερινό ρεύμα. Επιπλέον, υπάρχει εξωτερικός χώρος BBQ για στιγμές χαλάρωσης και μεγάλη εξωτερική αποθήκη για επιπλέον αποθήκευση. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα εκκλησάκι και μια θέση στο υπόγειο πάρκινγκ.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, με απόσταση μόλις 800 μέτρα από το χωριό, 8500 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 8500 μέτρα από το αεροδρόμιο. Αυτή η μεζονέτα συνδυάζει την άνεση, την πολυτέλεια και την εξαιρετική τοποθεσία, προσφέροντας έναν απίστευτο τρόπο ζωής για εσάς και την οικογένειά σας.   - Τιμή: 1.900 €



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-100
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900/μήνα
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή