Duplex, άριστη κατάσταση, 240 τμ, Φίλυρο, Χορτιάτης

Χορτιάτης
  • € 370.000
  • 4
  • 240
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια καταπληκτική μεζονέτα στην περιοχή του Φιλύρου. Βρίσκεται και έχει θέα τη δασική περιοχή του Φιλύρου. Η μοναδική αυτή μεζονέτα αποτελείται από 4 επίπεδα μαζί με την σοφίτα. Μια σύγχρονη κατασκευή με ιδιαίτερη μελέτη στην ορθή και άκρως αποτελεσματική λειτουργία ενός σπιτιού. Με μια μινιμαλιστική διακόσμηση προσδίδοντας φωτεινότητα και ευρύχωρη αίσθηση του χώρου. Στο κεντρικό επίπεδο συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και απεριόριστη θέα, μια μεγάλη άνετη κουζίνα όπου έχει δίπλα μια αποθήκη-χώρο πλυντηρίου και ράφια, ένα λουτρό, ασανσέρ και γυριστή εσωτερική σκάλα. Ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο το οποίο περιλαμβάνει το μάστερ υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια ακόμα τα οποία έχουν πρόσβαση σε ένα κοινό μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα και 1 μεγάλο μπάνιο. Πιο πάνω υπάρχει η σοφίτα του σπιτιού για αποθηκευτικό χώρο. Στο υπόγειο συναντάμε το λεβητοστάσιο, 1 μπάνιο και ένα ακόμη δωμάτιο το οποίο διαμορφώνεται όπως επιθυμεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης και διαθέτει κλειστό χώρο πάρκινγκ 2 θέσεων πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα βοηθητικό για τη χειμερινή περίοδο.
Η μεζονέτα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα ασφαλείας με κάμερες και συναγερμό. Ο εξωτερικός χώρος των 350τ.μ. αποτελείται από μια εκπληκτική βεράντα με θέα το δάσος και γκαζόν στο υπόλοιπο του μέρος.
Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονία, με σχολείο να βρίσκεται μόλις στα 150 μ., παιδικός σταθμός στα 600μ, στάση λεωφορείου/ κεντρική πλατεία και καταστήματα στα 800μ.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένεια που θέλει να ζει εκτός πόλεως αλλά να έχει πρόσβαση σε αυτή σε 15-20 λεπτά καθώς απέχει περίπου 15 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Φίλυρο

To Φίλυρο βρίσκεται σε μια λοφώδη περιοχή βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης που περιβάλλεται από πλούσιο πράσινο και φυσικά τοπία. Πρόκειται για ένα ήσυχο περιβάλλον και προσφέρει μια ειρηνική απόδραση από την πολύβουη ζωή της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η υπερυψωμένη θέση της προσφέρει εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά, τα δυτικά της πόλης της Θεσσαλονίκης τον Θερμαϊκό κόλπο στο βάθος.

Προσβασιμότητα: Το Φίλυρο συνδέεται με την Θεσσαλονίκη με οδικό δίκτυο. Υπάρχει λεωφορειογραμμή (64) που παρέχει μεταφορά προς και απο την Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U4IT - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή