Γκαρσονιέρα Ρόζου Γεωργίου, 213 00, Πόρτο Χέλι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΡόζου Γεωργίου, 213 00, Πόρτο Χέλι
  • € 19.000
  • 1
  • 24
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-534 - Κρανίδι Πορτοχέλι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα γκαρσονιέρα/studio ισόγειο συνολικής επιφάνειας 24 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1970 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, μωσαϊκό πάτωμα, κήπο, ανοιχτωσιά - Τιμή: 19.000 €
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ πωλείται στούντιο 26τμ., ισογείου, με θέα σε κήπο, διαμπερές, φωτεινό, ευάερο, ευήλιο, οπίσθιο, με μικρό μπαλκόνι, δεύτερο από την θάλασσα, παραλιακό, το οποίο χρήζει ανακαίνισης. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στην θάλασσα, με άνετο πάρκινγκ, σε οικοδομή 12 διαμερισμάτων, όπου περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Κατά την είσοδο στο ακίνητο συναντούμαι μπροστά μας το ευρύχωρο χωριστό μεγάλο σαλόνι - δωμάτιο, κολλητά του οποίου βρίσκεται η κουζίνα και το άνετο μπάνιο. Δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα μικρό υπνοδωμάτιο ύστερα από μία μελετημένη ανακαίνιση. Το Πόρτο Χέλι είναι ένας πανέμορφος Πελοποννησιακός παράδεισος με μαγευτικές και ασυναγώνιστες παραλίες, δύο μόλις ώρες από την Αθήνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς και για επένδυση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 15€ συμπεριλβανομένου ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-534 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
24 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 19.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή