• € 145.000
  • 386
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στο Δήμο Μεγάρων και συγκεκριμένα στην περιοχή Νέα Πέραμος, πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 386 τ.μ. σε ήσυχο σημείο της περιοχής, μπροστά στη θάλασσα και με ανεμπόδιστη θέα σε αυτή.

Είναι εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο (βάσει μηχανικού).

Συντελεστής δόμησης 0,6 και κάλυψης 40%.

Δυνατότητα δόμησης 154,40 τ.μ. συν υπόγεια.

Έχει πρόσοψη 41,79 μέτρα και βάθος 30,64 μέτρα.

Είναι γωνιακό, επίπεδο, προσόψεως, δίφατσο, με προσανατολισμό Ανατολικό και απόσταση μόλις 30 μέτρων από τη θάλασσα.

Η συνολική δόμηση αυξάνεται σε περίπτωση δημιουργίας κτίσματος τουριστικής χρήσης.

Ιδανικό για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας.

Απέχει λίγα μόλις μέτρα από την παραλία της Νέας Περάμου και το ειδικά διαμορφωμένο πάρκο, ιδανικό για πεζοπορία, τρέξιμο και άλλες δραστηριότητες.

Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο.

Κατάλληλο για επενδυτική αλλά και οικιστική χρήση.

Η Νέα Πέραμος βρίσκεται σε πολύ προνομιούχο σημείο, ένας γραφικός κόλπος με κάστρο πάνω σε λόφο. Η εγγύτητα αυτής της περιοχής στο κέντρο της Αθήνας, όσο και το υγιεινό περιβάλλον σε σχέση με άλλες περιοχές της δυτικής Αττικής που διαθέτει, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον πολλών κατοίκων του λεκανοπεδίου προς μόνιμη εγκατάσταση στη Νέα Πέραμο. Παράλληλα, η διέλευση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου όπως και η δημιουργία της Αττικής Οδού έχουν διευκολύνει τη συγκοινωνία όχι μόνο προς την Αθήνα αλλά και τις βόρειες ή και τις ανατολικές περιοχές της Αττικής, όπως και το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Ταυτόχρονα η πόλη της Νέας Περάμου εξυπηρετείται από τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών έχοντας εύκολη πρόσβαση προς την Πελοπόννησο. Ως συνέπεια όλων αυτών είναι αυξημένη η ζήτηση για αγορά μόνιμης κατοικίας καθώς οι όροι δόμησης, ιδιαίτερα στον Λουτρόπυργο και το Νεράκι, είναι ιδιαίτερα αυστηροί, προσφέροντας πολλούς ελεύθερους χώρους. Η πρόσβαση είναι εύκολη προς αυτήν καθώς υπάρχει ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος αλλά και τα ΚΤΕΛ για την άμεση μετακίνηση των πολιτών.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η παραλία Πάχης, η παραλία Νέας Περάμου, παραλία οργανωμένη και αναπτυγμένη με πληθώρα καφέ, εστιατορίων, ενοικιαζόμενων δωματίων και beach bars, η παραλία Βαρδάρι, Κακιάς Σκάλας, η Βαρέα, η παραλία Ήρεμο Κύμα, Νεράκι και ο υδροβιότοπος Βουρκάρι.

Μοναδική περίπτωση αγοράς λόγω του μοναδικού σημείου στο οποίο βρίσκεται, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα και με ανεμπόδιστη θέα σε αυτή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
51456 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
386 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή