Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΟίτυλοςΟίτυλος
  • € 300.000
  • 12.016
Περιγραφή
Στον ειδυλλιακό αλλά και τόσο γραφικό οικισμό Λιμένι πωλείται αποκλειστικά αγροτεμάχιο 12.016 τ.μ. Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς διαθέτει δυνατότητα τουριστικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ακίνητο αυτό έχει εκπονηθεί μελετη κατασκευής 7 τουριστικών κατοικιών -διαμερισματων συνολικού εμβαδού 400 τ.μ. κι έχει εγκριθεί πρόσφατα η οικοδομική άδεια ανέγερσης αυτών.

Το ακίνητο αυτό επίσης είναι επικλινές με μια απόλυτα προνομιακή θέση που του παρέχει μια ανεμπόδιστη και απαράμιλλη θέα στην θάλασσα και στον μεσσηνιακό κόλπο κι απέχει 2 λεπτά από την Αρεόπολη και μόλις 5 λεπτά από το Λιμένι.
Ολόκληρη η περιοχή της Μάνης θεωρείται ένας τόπος αντιθέσεων καθώς συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού και της πέτρας με την αναμφισβήτητη γοητεία της θάλασσας.
Το Λιμένι συγκεκριμένα αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν όλο και ανερχόμενο τουριστικό προορισμό. Έναν πόλο έλξης όλο και περισσότερων επισκεπτών από όλο το κόσμο που έρχονται για να θαυμάσουν αυτό το τυπικό αλλά πολύ επιβλητικο χωριό με τα πανέμορφα πέτρινα σπίτια, τα οποία βρέχονται με τα απαράμιλλης ομορφιάς και γοητείας κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
750054 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
12.016 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή