Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Περιστέρι

ΠεριστέριΚέντρο
  • € 140.000
  • 3
  • 71
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-423 - Περιστέρι Κέντρο Εκατόδενδρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 71 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1981 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, τέντες, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 12 τ.μ. απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 140.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον υπερυψωμένο πρώτο όροφο μιας τριώροφης οικοδομής στο κέντρο του Περιστερίου. Σε κοντινή απόσταση (με τα πόδια 7-10 λεπτά) υπάρχει ο σταθμός Μετρό Ανθούπολη, η πλατεία Δημαρχείου και ο σταθμός Μετρό Περιστέρι. Σε ελάχιστα λεπτά συναντάς σούπερ μάρκετ, καταστήματα, καφέ, σχολεία, τράπεζες, στάσεις αστικών λεωφορείων και δημοτικές υπηρεσίες.



Η κατοικία αποτελείται από άνετο χωλ εισόδου, καθιστικό, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο (με πατάρι). Το σπίτι δείχνει περισσότερο ευρύχωρο απ` ότι είναι και σε αυτό συντελούν η πολύ καλή διαρρύθμιση και η φωτεινότητά του. Όλοι οι χώροι του είναι άνετοι με μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε ενιαία βεράντα.
Το διαμέρισμα έχει πρόσωπο στον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου, που στη συνέχεια του απλώνεται ένας καταπράσινος και μεγάλης έκτασης ιδιωτικός κήπος. 
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-423 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή