Δυάρι Χρυσοστόμου Σμύρνης, Άσπρα Χώματα, Νίκαια

ΝίκαιαΧρυσοστόμου Σμύρνης
  • € 150.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλειται διαμερισμα στην κεντρικη πολυκατοικεια της Πλατειας Αρεως, στον αριθμο Νο 1.
Το διαμερισμα θεωρειται πρωτου οροφου αλλα ειναι πανω απο ημιοροφο και στην ουσια βρισκεται ως "2ος οροφος"

Ειναι ενα ψηλοταβανο (περιπου 3,30 m) μεγαλο και φωτεινο διαμερισμα που λογω της υπαρξης διαμερισματων περιμετρικα αυτοματως καθιστατε αντικειμενικα πιο ζεστο το χειμωνα.
Σε αυτο το γεγονος εξισου ομως σημαντικο ρολο παιζει και η υπαρξη αλουμινενιων διπλων θερμομονοτικων και ηχομονοτικων παραθυρων που βοηθουν σημαντικα στο να μην υπαρχουν θερμοκρασιακες απωλειες, αλλα και στην αξιοσημειωτη ηχομονωση του σπιτιου...

Φυσικα ηλιακος θερμοσυφωνας και θωρακισμενη πορτα υπαρχουν ηδη και γενικα το σπιτι ειναι σε αριστη κατασταση και άμεσα κατοικησιμο.

Εκτος του γεγονοτος πως δεν υπαρχει αλλο κτηριο να κρυψει την θεα στο διαμερισμα (πραγμα που το καθιστα "σπανιο" για τον δημο αυτο...) και πως η αρχικη και μονιμη θεα του εχει να κανει με τα δεντρα το γκαζον και τα φυτα της μεγαλης πλατειας απεναντι απο το δημοτικο σταδιο Νικαιας - Κορυδαλλου, η φυσικη του θεση ειναι τετοια ωστε τυγχανει να εχει πολυ ευκολη προσβαση σε...

- Λεωφορειο ακριβως μπροστα στην πλατεια

- Στην οδο Θηβων προς Πειραια σε περιπου 700 μέτρα ( ακριβως στο Village cinemas και Κλειστο γυμναστηριο και κολυμβητηριο "Ο Πλατων")

- Στην Εθνικη οδο (Κηφισος) σε περιπου 1500 μετρα.

- Σε σταση ΜΕΤΡΟ σε περιπου 10 λεπτα περπατημα (Πλ. Ελευθεριας)

- Ακομα και στα Τ.Ε..Ι. Αιγαλεω μπορει να πηγαινει καποιος καθημερινα περπατωντας.

Επισης απεναντι εχει Σ.Μαρκετ και σε πραγματικα πολυ κοντικη αποσταση καλυπτει ΟΛΕΣ τις καθημερινες αναγκες ενος νοικοκυριου οπως επισης και ολες τις βασικες σχολικες αναγκες αν τυχον υπαρχουν (Νηπιαγωγειο, Δημοτικο σχολειο, και Γυμνασιο..!!!)

Το σπιτι ειναι προσβασιμο με ασανσερ, και εχει κατα σειρα ως ξεχωριστους χωρους....Χωλ, Σαλονι, Τραπεζαρια, Κρεβατοκαμαρα, μεγαλη Κουζινα με μικρη χρηστικη (σωτήρια!) ξεχωριστη αποθηκη, και μεγαλο Παιδικο δωματιο και φυσικα μπανιο που απο πανω εχει και παταρι..!!!
Το μπαλκονι του ειναι πολυ μακρυ...ισως κοντα στα 15 μετρα...(και φυσικα υπαρχει αρκετος χωρος και για εξωτερικες ντουλαπες)
Η κατασκευη του της εποχης, ηταν τετοια που σε κανενα δυσαρεστο γεγονος ενος σεισμου δεν εχει υπαρξει η παραμικρη ρωγμη, πραγμα που αποδεικνύεται ευκολα και καταδεικνύει την ποιοτητα κατασκευης του μεσα στο χρονο.

ΥΣ: Για καποιο λογο η Google Maps ειναι φανερο πως εχει κανει λαθος και δεν εχει καταλαβει πως οι τεσσερις πλατειες εχουν ξεχωριστους αριθμους για τα μεσαια κτισματα τους, και ετσι αντι να βγαζει Πλ. Αρεως 1 η Google maps βγαζει κατι σαν "Χρυσοστομου Σμυρνης 87" ή κατι τετοιο...
Η αληθεια ειναι πως απο την πλατεια περνανε οι κυριοι δρομοι: Χρ. Σμυρνης και η Λεωφ. Γρ. Λαμπρακη...
Για να αποφευχθουν ταλαιπωριες ενας καλος τροπος να βρεθει το μεσαιο κτισμα της πλατειας που αφορα την εν λογο κατοικεια, ειναι να χρησιμοποιηθει ως διευθυνση η πλησιων διευθυνση του διαγνωστικου κεντρου "Ιπποκρατης" και αυτη ειναι η "Γρ. Λαμπρακη 75"
Η φωτογραφια που δειχνει η Google σε αυτη την περιπτωση ειναι της πλατειας, και το κεντρικο κτισμα με την απεριοριστη θεα, ειναι η εν λογο κατοικεια...
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6123027 - 09/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης