Duplex, άριστη κατάσταση, 144 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 495.000
  • 4
  • 144
  • 3
Περιγραφή
Προς πώληση από την AdraxEstate!

Προς πώληση πολυτελής μεζονέτα 143,66.μ.,με καταπληκτική θέα, σε συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο του οικισμού του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα.Μπαίνοντας στο σπίτι στο πάνω επίπεδο (64,66τ.μ.) αντικτίζουμε μπροστά μας ένα ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι το οποίο διαθέτει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπροστινό μπαλκόνι 24τ.μ με μοναδική θέα στην πόλη και την θάλασσα. Στα δεξιά μας βρίσκουμε την κουζίνα η οποία έχει μαρμάρινο διαχωριστικό πάσο. Στα αριστερά μας υπάρχει το W/C του πάνω ορόφου το οποίο είναι σε μοντέρνο design. Στην συνέχεια βλέπουμε την υπέροχη μαρμάρικη σκάλα που μας οδηγεί στον κάτω όροφο.
Στο κάτω επίπεδο (79,00τ.μ.) βρίσκουμε στα δεξιά μας την αποθήκη 4τ.μ.. Απέναντι από την σκάλα βρίσκεται το μεγάλο μπάνιο του σπιτιού.Στην συνέχεια βλέπουμε το πρώτο από τα τρία υπνοδωμάτια της μεζονέτας και κατεβαίνοντας δύο σκαλοπάτια μπροστά μας βλέπουμε το δεύτερο υπνοδωμάτιο και δεξιά μας υπάρχει το master bedroom. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και έχουν υπέροχη θέα!

Η μεζονέτα θερμαίνεται από λέβητα φυσικού αερίου. Η θέρμανση είναι ατομική, ενδοδαπέδια στο πάνω επίπεδο και στο μεγαλύτερο μέρος του κάτω επιπέδου (3ο δωμάτιο και χολ θερμαίνονται με σώματα καλοριφέρ υψηλής ποιότητας και διακοσμητικού χαρακτήρα). Υπάρχει δυνατότητα για κατασκευή τζακιού στο σαλόνι, κατόπιν συνεννόησης (η καπνοδόχος είναι ήδη κατασκευασμένη). Σχετικά με την ψύξη, υπάρχει εγκατάσταση για κλιματιστικά σε κάθε χώρο.

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά τζάμια, σίτες, παγίδες συναγερμού και ηλεκτροκίνητα ρολά σκίασης. Διαθέτει τριφασικό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, με 3 σημεία σφραγίσματος και αυτόματο κλείδωμα. Έχει γίνει προεγκατάσταση για τοποθέτηση αντλίας θερμότητας και για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στο διαμέρισμα έχει τοποθετηθεί ήδη το σύνολο των φωτιστικών σε όλους τους χώρους εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Διαθέτει λειτουργίες Smart Home και διακόπτες ελέγχου ηλεκτροκίνητων ρολών και παροχής ρεύματος (εκτός ψυγειοκαταψύκτη, συστημάτων ασφαλείας, ίντερνετ).
Η οικοδομή χτίστηκε το 1977, η ολική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2023. Το διαμέρισμα διαθέτει καταπληκτική θέα στην πόλη από μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 34τ.μ., αποκλειστική χρήση θέσης στάθμευσης με απευθείας πρόσβαση από το δρόμο και στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο στην πυλωτή. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της περιοχής, σε super markets,σχολεία, πάρκο, συγκοινωνίες.
Ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκιση ή επένδυση για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ποιότητα και μοναδική θέα!

Απόσταση θάλασσα: 6.000m Χωριό: 500m Αεροδρόμιο:12.000m Πόλη:10.000m

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site μας adraxestate.com

Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον
Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ86Α, καθώς επίσης πιθανότητα καταβολής ελάχιστης χρέωσης.

AdraxEstate
Mail: adraxestate@gmail.com
Τηλ: 00306909609769
00306947022728
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6123493 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
144 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή