• € 250.000
  • 925
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή ''Γοστιμές της Στούπας και σε απόσταση μόλις τετρακοσίων μέτρων από την διάσημη παραλία της Στουπας και τετρακόσια μέτρα από την παραλία της Καλόγριας πωλείται οικόπεδο εννιακοσίων είκοσι πέντε μέτρων.
Το οικόπεδο είναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού και επίπεδο χωρίς κλίση και βρίσκεται σε απόσταση μερικών μέτρων από τον κεντρικό άξονα που ενώνει την Δυτική Μάνη με την Καλαμάτα και την Αρεόπολη και την Ανατολική Μάνη.
Σημαντικοί παράγοντες που καθιστούν την μελλοντική κατασκευή εύκολη και όχι χρονοβόρα από πλευράς πρόσβασης και διαμόρφωσης του εδάφους.
Η απόσταση από τις δύο πιο διάσημες παραλίες τις Δυτικής Μάνης: την Στούπα και την Καλόγρια είναι διάρκειας πέντε λεπτών με τα πόδια, ενώ σε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο συναντά κανείς τις υπόλοιπες παραλίες της περιοχής όπως του Φονέα τα Δελφίνια ή του Πανταζή.
Το οικόπεδο απέχει από το ιστορικό χωριό της Καρδαμύλης δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο ενώ στην αντίθετη κατεύθυνση συναντά κανείς το ιστορικό χωριό του Αγίου Νικολάου με το ιδιαίτερα γραφικό λιμάνι .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10 00 273
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
925 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή