Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Χαροκόπου, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 340.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Προς Πώληση Διαμπερές διαμέρισμα 85 τ.μ., σε υπό κατασκευή συγκρότημα κατοικιών, 2ου ορόφου, σε ήρεμη γειτονιά της Καλλιθέας (σύνορα με Νέα Σμύρνη), μόλις 9' λεπτά με το αυτοκίνητο από το Πολιτιστικό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τρία λεπτά από την πλατεία Νέας Σμύρνης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με ensuite μπάνιο, ενιαία κουζίνα με σαλόνι και τραπεζαρία καθώς και 1 επιπλέον μπάνιο. Είναι διαμπερές, ευάερο και πολύ φωτεινό. Διαθέτει θέση στάθμευσης σε πυλωτή ή σε υπόγειο, αποθήκη υπογείου 3 τ.μ, μπαλκόνι 29 τ.μ. (μπροστά 16 τ.μ. και πίσω 13,5 τ.μ.). Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας. Έχει εξωτερική θερμοπρόσοψη, διπλά ενεργειακά τζάμια, σίτες, θερμομόνωση, αλουμίνια θερμοδιακοπτόμενα. Θα υπάρχει προεγκατάσταση για σύστημα κλιματιστικών. Οι εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, την εργονομία και τη λειτουργικότητα. Τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια αποτελούν τον ιδανικό χώρο για αναζωογόνηση, ενώ οι μεγάλες βεράντες συνδυάζουν αρμονικά τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική. Στους ορόφους χώροι φύτευσης δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στο μικροκλίμα του κτιρίου. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτίριο που αποτελείται από πέντε ορόφους και διαθέτει συνολικά 10 σύγχρονα διαμερίσματα, σχολαστικά σχεδιασμένα, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι μελετημένη ώστε να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και διακριτικής πολυτέλειας. Οι τέσσερις πρώτοι όροφοι αποτελούνται από δύο διαμερίσματα με διαφορετική διαρρύθμιση και εμβαδόν, ενώ ο 5ος - 6ος όροφος διαθέτουν δύο πολυτελείς duplex μεζονέτες.

Αυτό το εξαιρετικό κτίριο διαμερισμάτων, με σύγχρονη minimal αισθητική, κατασκευασμένο με υλικά αρίστης ποιότητας και πλήρως εναρμονισμένο με τα περιβαλλοντικά πρότυπα (ενεργειακής κλάσης Α+), αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, για όμορφη & αναβαθμισμένη διαβίωση πολύ κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού και άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και κεντρικές οδικές αρτηρίες προς την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα ακίνητα στο κτίριο. Τιμή: 340.000€. Blueberry Property Consulting, Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7253300, email: info@blueberry-realty.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1675735 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή