Γκαρσονιέρα Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, Νίκαια

ΝίκαιαΝίκαια
  • € 59.000
  • 2
  • 51
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Στη Νίκαια και ειδικότερα στη θέση "Περιβολάκι", σε απόσταση μόλις 5' με τα πόδια (650m) από τον σταθμό του Metro, πωλείται σε αποκλειστικότητα του γραφείου μας διαμέρισμα προσόψεως 51 τ.μ., στον ημιόροφο μικρής οικογενειακής πολυκατοικίας.

Αποτελείται από το σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και το λουτρό. Είναι ανακαινισμένο το 2014, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι. Ακόμη έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου αλλά και κλιματισμό. Το έτος κατασκευής του είναι το 1971, δεν διαθέτει ασανσέρ και τα κοινόχρηστα είναι μηδενικά. Πρόκειται για ένα αρκετά ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα καθώς διαθέτει ανοίγματα ανατολικά (μπαλκόνι) και δυτικά.

Η άριστη ρυμοτομία της περιοχής, όπως και η θέση του διαμερίσματος, το κάνουν ιδανικό προς επένδυση με καλή απόδοση εισοδήματος. Είναι κατάλληλο για φοιτητές και εργαζόμενους καθώς βρίσκεται κοντά στα ΤΕΙ, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και δίπλα στην τοπική αγορά, σε τράπεζες κ.λπ. Η εγγύτητα προς το Metro και τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη με τις συγκοινωνίες αποτελεί επίσης σπουδαίο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ακινήτου.

Από το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόνο 2,5km και 26km από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Επίσης, δεν υπάρχει επιβάρυνση κοινοχρήστων και τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα!

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759538 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
51 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 59.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή