Δυάρι Αναβάλου, 212 00, Κιβέριο, Κιβέρι, Λέρνα

ΛέρναΑναβάλου, 212 00, Κιβέριο
  • € 550/μήνα
  • 3
  • 80
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Διαθέσιμο μόνο για μακρογχρόνια μίσθωση και για ελάχστη διάρκεια συμβολαίου 2 ετών.
Στον παραθαλάσσιο οικισμό του Κιβερίου Λέρνας και σε απόσταση 150 μέτρων από την οργανωμένη παραλία διατίθεται προς μίσθωση νεόδμητο διαμέρισμα 80 τ.μ. κλάσης Β. Πρόκειται για πετρόκτιστη κατασκευή συγκροτήματος 3 διαμερισμα΄των με υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα αποτελείται από από δύο (2) ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μεγάλο μπάνιο και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας - κουζίνας με πρόσβασηση σε μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα προς την θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια με θερμοδιακοπή και σίτες, πόρτα θωρακισμένη ασφαλείας, κλιματισμό στον χώρο του καθιστικού και 1 θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι η πολύ όμορφη πανοραμική του θέα στον Αργολικό κόλπο και η κοντινή του απόσταση με τα πόδια από τα εμπορικά καταστήματα του οικισμού.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Μιχαήλ - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6934 737 831 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - alexandros@argolida-realestate.com.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
602775 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή