Μονοκατοικία βίλα Μεσσαπία, Κυπαρίσσι, Μεσσαπία

ΜεσσαπίαΜεσσαπία
  • € 470.000
  • 5
  • 304
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Διώροφη μονοκατοικία (βίλα) στην περιοχή: Μεσσαπία - Κυπαρίσσι, συνολικής επιφάνειας 162,92 τ.μ. και με υπόγειο εμβαδού 141,90 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε οδό εντός των ορίων του οικισμού Κυπαρισσίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 141,90τ.μ (υπόγειο) + 98,77τ.μ.(ισόγειο) + 64,15τ.μ.(πρώτος όροφος) = 304,82τ.μ.. Η κατοικία κατασκευάστηκε το 1997 και το εμβαδόν του οικοπέδου αποτελείται από 2.262,81 τ.μ.
Μπορούν να χτιστούν επιπλέον, περίπου 240τμ (υπόλοιπο συντελεστή δόμησης).
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο, μικρή εσωτερική αποθήκη και ένα υπνοδωμάτιο. Η εσωτερική σκάλα παρέχει πρόσβαση στον επάνω όροφο και στο υπόγειο. Στον 1ο όροφο, υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, μια μικρή εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχει WC και επίσης αποθήκη (το υπόλοιπο υπόγειο χρησιμοποιείται ως γκαράζ).
Διαθέτει bbq και ξύλινη πέργκολα, καθώς επίσης τζάκι και ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα .
Εκτός από το τζάκι, υπάρχει σύστημα θέρμανσης που βασίζεται σε λέβητα θέρμανσης πετρελαίου.
Στα όρια του οικοπέδου, περιμετρικά, υπάρχει τσιμεντένιος τοίχος (με οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 19 cm και μέσο ύψος 1m). Ενώ υφίστανται 2 ανοίγματα στην πλευρά του δρόμου, ένα για είσοδο πεζών και ένα για είσοδο αυτοκινήτου.
Στην ανατολική πλευρά του κτιρίου στο υπόγειο, όπου λόγω της υψομετρικής διαφοράς του φυσικού εδάφους με τη δυτική πλευρά είναι σαν ισόγειο, υπάρχει πρόσβαση στο γκαράζ για αυτοκίνητα.
Γενικά είναι ένα καλοδιατηρημένο οικόπεδο με διώροφη κατοικία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Μια μεγάλη έκταση του οικοπέδου είναι ακόμα αχρησιμοποίητη και μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να κατασκευαστεί μια πισίνα ή ένα γήπεδο τένις ή μια παιδική χαρά ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει πολύς χώρος για να καλύψει μια ποικιλία από αυτά που μπορεί να επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.
Απέχει 20-25 λεπτά έξω από την πόλη της Χαλκίδας, με πρόσβαση μέσω της Εθνικής Οδού Χαλκίδας-Αιδηψού.
Η απόσταση από την πλησιέστερη θάλασσα είναι σχεδόν 5,5 χλμ.

Η οικία αποτελείται από: 4 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει θέσεις στάθμευσης τόσο στο υπόγειο (γκαράζ), όσο και έξω εντός του οικοπέδου.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ επίσης διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά - ενεργειακά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Η κατάστασή του είναι άριστη. Έχει θέα πανοραμική και ανεμπόδιστη, σε καταπράσινο τοπίο. Το ακίνητο είναι πανταχόθεν ελεύθερο και επίσης διαθέτει σίτες, 3 αποθήκες εσωτερικές, εσωτερική σκάλα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, BBQ, γκαζόν και δέντρα.

Είναι δυνατή η μέσω email αποστολή του τοπογραφικού του οικοπέδου και των κατόψεων των ορόφων, κατόπιν αιτήματος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
760181 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
304 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή