Τριάρι Καμπουρίδου 8Α, 552 36, Πανόραμα, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΚαμπουρίδου 8Α, 552 36, Πανόραμα
  • € 1.800/μήνα
    € 2.200(-18,2%)
  • 4
  • 180
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3244603 - Πανόραμα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1975 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.800 €
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές διαμέρισμα 2ου ορόφου συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα. Τοποθετημένο σε κτίριο, κτισμένο τη δεκαετία του 70, αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα από παλιά γοητεία και σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας εκπληκτική θέα τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα.
Κατά την είσοδο, θα εντυπωσιαστείτε από τον ευρύχωρο χαρακτήρα του σπιτιού. Το απόλυτο στοιχείο του καθιστικού είναι η εκτεταμένη διάταξή του, διακοσμημένη με υπερμεγέθη παράθυρα πλαισιωμένα από βαρέως τύπου κουφώματα και τριπλά τζάμια. Αυτά τα παράθυρα όχι μόνο προσφέρουν άφθονο φυσικό φως, αλλά εξασφαλίζουν επίσης μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη αδιαβροχοποίηση, εγγυώμενα άνεση και γαλήνη όλο το χρόνο.
Η ανεξάρτητη κουζίνα ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές υψηλής ποιότητας και λείες επιφάνειες από Corian, ιδανική για λάτρεις της μαγειρικής.
Στο υπόλοιπο μέρος του σπιτιού συναντάμε τρία ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν αρκετό χώρο καθώς και ντουλάπες, προσφέροντας τόσο λειτουργικότητα όσο και στυλ. Έξω στην βεράντα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πανοραμική θέα του τοπίου, κάνοντάς τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση ή διασκέδαση με φίλους.
Οι αποθηκευτικοί χώροι σε αυτό το διαμέρισμα, είναι αρκετοί με επιπλέον ντουλάπες που έχουν ενσωματωθεί σε όλο το χώρο. Για πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια, παρέχεται ένας κλειστός χώρος στάθμευσης.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική καθώς βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την κεντρική αγορά του Πανοράματος, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια ποικιλία ανέσεων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων, εστιατορίων και φαρμακείων. Τιμή: 2.200€


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3244603
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή