Μονοκατοικία βίλα Γράμμου, Κέντρο, Κοζάνη

ΚοζάνηΓράμμου
  • € 269.000
  • 5
  • 204
  • 2
Περιγραφή
Μια μοναδική βίλα, εντός οικισμού, 204 τ.μ. σε ένα επίπεδο, δεν είναι μεζονέτα. Επιπλέον 122 τ.μ. ημι-ισόγειος βοηθητικός χώρος με δυνατότητα στάθμευσης 3 αυτοκινήτων (τηλεχειριζόμενη πόρτα) ή σε επιθυμητή διαμόρφωση. Γωνιακό οικόπεδο 1417 τ.μ. επί 2 ασφάλτινων δρόμων. Στους πρόποδες λόφου, με απεριόριστη θέα,

Ακίνητο πολεοδομικά πλήρως τακτοποιημένο και με πρόσφατη ηλεκτρονική ταυτότητα, το συμβόλαιο μπορεί να γίνει αμέσως. Το σπίτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι άμεσα κατοικήσιμο και οι όποιες επιθυμητές εργασίες αλλαγών/ανακαίνισης μπορούν να γίνουν ενόσω το σπίτι κατοικείται.

Εξαιρετικά φωτεινό σπίτι! Σαλόνι με τζάκι, ενιαίο με 2 τραπεζαρίες, χωλ, 4 μεγάλες κρεβατοκάμαρες (οι 2 με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες), δυο μεγάλα μπάνια (ένα εξυπηρετεί το σαλόνι και ένα τις κρεβατοκάμαρες), τρεις αποθηκευτικοί χώροι. Δυο είσοδοι με διπλές πόρτες, δυνατότητα +2 εξόδων. Κήπος με κιόσκι και διακοσμητική βρύση. Αν απαιτείται, το σπίτι μπορεί να δοθεί πλήρως επιπλωμένο, η επίπλωση βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Μπροστά υπάρχει Δημοτικός χώρος πρασίνου με μικρή πισίνα. Το συνολικό οικόπεδο αποτελείται από 3 επιμέρους οικόπεδα (416+616+385 τ.μ.) και η βίλα είναι χτισμένη στο μεσαίο τμήμα των 616 τ.μ. Μπορούν να χτιστούν και τα άλλα δυο οικόπεδα ανεξάρτητα ή μπορεί να χτιστεί ως ενιαίο οικόπεδο των 1.417 τ.μ. Ακίνητο με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, κατάλληλο και για το πρόγραμμα "Χρυσή Βίζα". Αξία αντικατάστασης με νέο: άνω των €600.000.

Μόλις 2 χλμ. από τη νέα Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης και πολύ κοντά σε κόμβους της Εγνατίας Οδού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6128757 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 269.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης