Δυάρι Πήδημα, Πήδημα, Αρφαρά

ΑρφαράΠήδημα
  • € 170.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • R
Περιγραφή
Πωλείται αυτόνομη ισόγεια μονοκατοικία πολυτελούς τριώροφης μεζονέτας στο Πήδημα Μεσσηνίας. Πρόκειται για πολυτελής διαμέρισμα που βρίσκεται 50 μέτρα από τις πηγές πηδήματος, μέσα σε ένα παράδεισο βλάστησης και νερού. Το σπίτι βρίσκεται σε 1250μ. οικόπεδο, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση καλυμμένο με γκαζόν και άλλα φυτά και δέντρα, με κηπουρό που το φροντίζει ανελλιπώς, άριστα περιφραγμένο με τεράστιο χώρο γκαράζ ειδικά διαμορφωμένο, με τηλεκατευθυνόμενη πόρτα εισόδου. Ο περιβάλλοντας χώρος παρέχει δικό του νερό καθώς υπάρχουν δυο πηγάδια με αυτόματους μηχανισμούς άντλησης (Γεωτρήσεις) και αυτόματου συστήματος ποτίσματος και ανανέωσης του νερού του υπέροχου συντριβανιού που βρίσκεται στο κέντρου του οικοπέδου της έπαυλης. Το νερό είναι άφθονο και δεν στερεύει ποτέ γιατί έρχεται από τον Ταύγετο.
Tο οίκημα έχει μεγάλες βεράντες περιμετρικά. Η βίλα βρίσκεται πάνω στο δρόμο πηδήματος, φυσικά εντός σχεδίου και 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού.
Το Πήδημα θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Μεσσηνίας, φημισμένο για τις πηγές του (δημοτικό πάρκο), σε ένα υπέροχο υδροβιότοπο, με τα πλούσια νερά και βλάστησή του. Βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα , 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Μεσσήνης και 2 χιλιόμετρα από τον νέο αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Καλαμάτας.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την πώληση καθώς όλοι του οι χώροι είναι νομιμοποιημένοι και σαφώς ενταγμένο στο κτηματολόγιο. Υπάρχουν οι κατόψεις του σπιτιού, η άδεια οικοδομής, το τοπογραφικό διάγραμμα όλου του συγκροτήματος και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6128945 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης