Γκαρσονιέρα Άγιος Θωμάς, Άγιος Θωμάς, Γουδή

ΓουδήΆγιος Θωμάς
  • € 156.000
  • 1
  • 41
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S357 - Γουδή Άγιος Θωμάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα/studio στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 41 τ.μ. . Αποτελείται από σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2013 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 23000 μέτρα απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 156.000 €
Σε μια πανέμορφη περιοχή στο Γουδή, βρίσκεται ένα στούντιο που ανοίγει την πόρτα του σε όλους όσους αναζητούν έναν ιδανικό χώρο για να ζήσουν, να διαμορφώσουν την δική τους σελίδα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο συνολικής επιφάνειας 41 τετραγωνικών μέτρων για να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς το ονειρεύεστε. Αποτελείται από έναν ευρύχωρο χώρο ύπνου ενιαίο με σαλοκουζίνα που σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκαλιές, και ένα μοντέρνο μπάνιο που θα σας κάνει να νιώθετε σαν το σπίτι σας.
Αυτό το στούντιο ανακαινίστηκε πρόσφατα το 2023 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζείτε με την υψηλότερη ποιότητα ζωής και τη μέγιστη περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ό,τι χρειάζεστε: ατομική θέρμανση ανθεκτικά κουφώματα αλουμινίου για ασφάλεια και εξαιρετική μόνωση, εντοιχιζόμενες ντουλάπες για μεγαλύτερη αποθηκευτική χωρητικότητα, ανελκυστήρα για άνετη μετακίνηση, πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, σίτες στα παράθυρα για προστασία από ενοχλητικά έντομα, και διπλά τζάμια για απόλυτη ησυχία και άνεση.
Έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την γαλήνη της περιοχής, με την πλησιέστερη παραλία σε απόσταση μόλις 9.000 μέτρα και το αεροδρόμιο στα 23.000 μέτρα. Επιπλέον, το διαμέρισμα απέχει μόλις 600 μέτρα από το μετρό, προσφέροντάς σας εύκολη πρόσβαση στις μετακινήσεις σας.
Αυτή η μοναδική ευκαιρία προσφέρεται στην εξαιρετική τιμή των 156.500 ευρώ. Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη στέγη για να ζήσουν τα όνειρά τους, να εργαστούν, και να απολαύσουν όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η σύγχρονη ζωή.
Η χρέωση για κάθε θέση στάθμευσης στο υπόγειο parking ανέρχεται σε επιπρόσθετα 15.000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S357 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
41 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 156.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή