• € 450/μήνα
  • 115
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή

Αθήνα, Επαγγελματικός Χώρος Προς Ενοικίαση, 115 τ.μ., Βιτρίνα: 6 μ., Πατάρι: 25 τ.μ., Ισόγειο: 45 τ.μ., Υπόγειο: 45 τ.μ., Κατάσταση: Πολύ καλή, Όροφος: Ισόγειο, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Ε, Χαρακτηριστικά: Εσωτερική Σκάλα, Προσόψεως, Βαμμένο,
Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος σε πολύ καλή κατάσταση, συνολικής επιφάνειας 12
115τ.μ. σε κεντρικό σημείο, πλησίον νοσοκομείου και της λεωφόρου Πατησίων,
Αποτελείται από ισόγειο 45 τμ , πατάρι 25 τμ, υπόγειο 45 τμ., Βαμμένο , στοκαρισμένο, με εσωτερική σκάλα ,με πρόσοψη 6m και ύψος αντίστοιχα 6m, Το κατάστημα είναι πολύ φωτείνο με μεγάλη βιτρίνα .
Πριν απο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργούσε ως κατάστημα επιδιόρθωσης ενδυμάτων . Μπορεί να παραδωθεί και με τον τωρινό εξοπλισμό (ντουλάπες για ενδύματα , δοκιμαστήρια , πάγκος ταμείου , σιδερώστρα, καθρέφτης, καναπές).
Ιδανικό για πολλές χρήσεις καθώς διαθέτει 3 διαφορετικά επίπεδα ,εσωτερική σκάλα και είναι έτοιμο προς επαγγελματική χρήση. Σε απόσταση απο τον σταθμό των Κ.Πατησίων αλλά και του Αγίου Ελευθερίου μόλις 5 με τα πόδια και απο την λεωφόρο Πατησίων μόλις 1 .
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1869
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή