Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σολύγεια
  • € 350.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Στην επαρχιακή οδό Κορίνθου - Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού διατίθεται προς πώληση ακίνητο εντός οικοπέδου 2 στρ. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους οροφοδιαμερίσματα των 100τμ έκαστο. Αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master και λουτρό. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο , έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, a/c σε όλους τους χώρους, boiler, σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, ευρύχωρες ντουλάπες και αυλή με κήπο και δυνατότητα στάθμευσης. Θα δοθεί με τα περισσότερα από τα έπιπλα που απεικονίζονται και τις ηλεκτρικές συσκευές.
Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο ακίνητο σε ήσυχη τοποθεσία με όμορφη θέα στην εξοχή και άμεση πρόσβαση στις κοντινές παραλιακές τοποθεσίες του Κόρφου και του Αμονίου (10 λεπτά οδικώς), ενώ απέχει από την Κόρινθο μισή ώρα και περίπου 1,5 ώρα από την Αθήνα.
Θα μπορούσε να αποτελέσει εξοχική ή μόνιμη κατοικία αλλά και να λειτουργήσει ως επενδυτικό ακίνητο μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6129605 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή