Τριάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Νέα Χαλκηδόνα

Νέα Χαλκηδόνα
  • € 215.000
  • 4
  • 111
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα σπάνιο και άνετο διαμέρισμα 3ου ορόφου, με εμβαδόν 111 τ.μ. σε μια ήσυχη γειτονιά της Νέας Χαλκηδόνας μπορεί να γίνει το νέο σας διαμέρισμα. Κατασκευάστηκε το 1984 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τρία φωτεινά υπνοδωμάτια, μια άνετη, ξεχωριστή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του όμορφου αυτού διαμερίσματος αποτελεί το μοναδικό, μεγάλο, γωνιακό του μπαλκόνι με ανοιχτή θέα. Το διαμέρισμα επίσης διαθέτει πόρτα ασφαλείας, καθώς και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Περιλαμβάνεται επίσης, μια ανοιχτή θέση parking.
Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο της Εθνικής Οδού, σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη εύκολη πρόσβαση στις τοπικές αγορές, τα super market και άμεση πρόσβαση στα ΜΜΕ και σε κεντρικές αρτηρίες.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η Νέα Χαλκηδόνα αποτελεί ιστορικά έναν προορισμό έλευσης προσφύγων. Αρχικά ήταν μία περιοχή με αμπελώνες και ελαιώνες. Σήμερα η περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, απαρριθμεί πάνω από 35.000 κατοίκους και ο Δήμος, ο οποίος περιλαμβάνει και τη γειτονική Νέα Φιλαδέλφεια, πάνω από 25.000 κατοίκους. Ο προσφυγικός συνοικισμός έχει σχεδιαστεί με βάση τα πρότυπα μίας αγγλικής κηπούπολης. Οι πέτρινες μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες, σε συνδυασμό με το πράσινο που υπάρχει, δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση. Υπάρχουν σημαντικά διατηρητέα κτίρια.
Στην περιοχή υπάρχουν σημαντικοί αθλητικοί σύλλογοι, με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, καθώς και αρκετά σχολεία.
Στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας υπάρχουν επίσης πολιτιστικοί και φιλοζωικοί σύλλογοι.
Το συγκοινωνιακό δίκτυο της περιοχής (λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) σε κοντινή απόσταση, δίνει όλες τις επιλογές. Η άμεση πρόσβαση στο Εθνικό οδικό δίκτυο (Εθνική οδός και Αττική οδός), είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, για να αποφασίσει κάποιος να κατοικήσει στη Νέα Χαλκηδόνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UHVE - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
111 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή