Γκαρσονιέρα Παλαμά Κωστή 4, Θεσσαλονίκη 54630, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΠαλαμά Κωστή 4, Θεσσαλονίκη 54630
  • € 125.000
  • 2
  • 41
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Περιοχή πλατεία Μαβίλης – πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα μπροστά σε πλατεία, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Διαμέρισμα 41 τ.μ. στον 4ο όροφο. Το ακίνητο είναι πολύ φωτεινό και ζεστό καθώς έχει ΝA προσανατολισμό με άκλειστη θέα σε πλατεία. Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη κουζίνα αρίστης ποιότητας με εντοιχισμένο ψυγειοκαταψύκτη και ηλεκτρική κουζίνα (Pyramis), λουτρό ιδιαίτερης αισθητικής εξοπλισμένο με πλυντήριο, δωμάτιο με ευρύχωρο κρεβάτι με στρώμα επώνυμης εταιρείας (Candia) με αποθηκευτικό χώρο, δύφιλλη ντουλάπα και επιπλωμένο σαλόνι. Υπάρχει μπαλκόνι με θέα την πλατεία. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου και κλιματισμό (Samsung) καθώς και κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Εγνατία και στην πλατεία Βαρδαρίου. Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για φοιτητές ή για βραχυχρόνια μίσθωση λόγω του εξαιρετικού του σημείου.

Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για εύλογους ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής Διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του Ακινήτου και όχι η πραγματική.
Τα χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες και τα επιμετρητικά στοιχεία (εμβαδόν, διαστάσεις κ.α.) του ακινήτου που έχουν καταχωρηθεί δόθηκαν από τον εντολέα μας, και το γραφείο μας δεν εφάρμοσε ελεγκτικές διαδικασίες στα στοιχεία που μας παρασχέθηκαν

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.axia.gr όπου θα βρείτε με τα δικά σας κριτήρια & με την βοήθεια χάρτη ακριβείας και άλλα παρόμοια ακίνητα μας.
Επικοινωνήστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με τον ΥΠΈΥΘΥΝΟ του ακινήτου, με τους Ανθρώπους μας, για να σας περιγράψουμε αναλυτικά τα ακίνητα, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, και να σας υποδείξουμε τα ακίνητα πού σας ταιριάζουν.

Αλεξ. Σβώλου 31 (γωνία σχεδόν με Δημητρίου Γούναρη /Ναυαρίνου) σε ΙΣΟΓΕΙΟ υπερυψωμένο /ΑΝΩΓΕΙΟ με μεγάλη ΒΙΤΡΙΝΑ
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 27.03.27
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ: καθημερινά από 9:30 έως 19:30 & Σάββατο από 9:30 έως 14:30

Σαν Μεσιτικό & Τεχνικό γραφείο προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ με σεβασμό στους Πελάτες μας, στην Κοινωνία & τους ηθικούς κανόνες της.
Η «αξία ΑΚΙΝHΤΩΝ» ιδρύθηκε το 1999 από τον Θεοχάρη Τσόχα, μεσίτη, μηχανικό και πιστοποιημένο εκτιμητή. Σήμερα στελεχώνεται από μία ισχυρή & ευέλικτη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία που "ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ"
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
74747 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
41 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή