Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

Εύοσμος
  • € 2.350/μήνα
  • 746
  • 3+
Περιγραφή

Ενοικιάζεται κατά αποκλειστικότητα, εξαιρετικός ισόγειος επαγγελματικός χώρος  728 τ.μ. στην Νικόπολη περιοχή Ευξεινούπολης. Βρίσκεται σε αυτόνομο επαγγελματικό κτίριο που αποτελείται από ισόγειο και 1ο όροφο.

Το ισόγειο με ύψος 4,00μ, αποτελείται από 578 τ.μ. χώρο αποθήκευσης και παραγωγής με δύο μεγάλους εισόδους για αυτοκίνητα,  120 τ.μ. γραφείο - χώρο υποδοχής με αυτόνομη είσοδο και 30 τ.μ. τουαλέτες και αποδυτήρια.

Βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 2.500 τ.μ. με αυτόνομη είσοδο και έξοδο, με περιποιημένο κήπο όπου υπάρχουν 12 θέσεις στάθμευσης για το ισόγειο . Διαθέτει δάπεδα από μάρμαρο και μωσαικό, κουφώματα αλουμινίου, και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Επίσης διαθέτει κάμερα ασφαλείας και φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία security (προαιρετικά). Έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, απέναντι σε δημοτικό χώρο με πολλές θέσεις στάθμευσης, δίπλα σε στάσεις λεωφορείων και δίπλα στην αγορά της περιοχής σε σημείο μεγάλης προβολής.

Το κτίριο είναι κατασκευασμένο το 1992 και είναι πολύ περιποιημένο και άριστα διατηρημένο και δεν υπάρχουν κοινόχρηστα.

Η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη "Γενικής Χρήσης " και είναι κατάλληλο για πολλές επιχειρήσεις φαρμακευτικές εταιρείες, πολυιατρεία υπεραγορές ,εργαστήρια επεξεργασίας τροφίμων, συνεργεία αυτοκινήτων, εμπόριο χονδική- λιανική κ.α.

Τιμή ενοικίασης 2.350€

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΓΚΜ78365 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
746 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.350/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή