Γκαρσονιέρα Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 156.000
  • 2
  • 39
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση στη Νέα Χώρα Χανίων. Στην όμορφη γειτονιά της Νέας Χώρας στα Χανιά, αυτό το διαμέρισμα 38,73μ² που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στα τέλη του 2025 και προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν άνετο και μοντέρνο χώρο διαβίωσης.

Με ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για άτομα ή ζευγάρια που θέλουν να επενδύσουν σε ένα όμορφο σπίτι.
Ο ανοιχτός σχεδιασμός συνδυάζει άψογα το σαλόνι και την κουζίνα, επιτρέποντας την εύκολη αλληλεπίδραση και την απρόσκοπτη ροή του χώρου.

Το μεγάλο μπαλκόνι προσφέρει έναν ήρεμο εξωτερικό χώρο και φέρνει άπλετο φυσικό φως, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε τους επισκέπτες.

Εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις, αυτό το ακίνητο περιλαμβάνει αποδοτικό ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού και κλιματισμό για την εξασφάλιση άνεσης όλο το χρόνο.

Περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και χώρους στάθμευσης Με τη νέα κατασκευή και τα άψογα φινιρίσματα, αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο για άμεση μετακόμιση, παρουσιάζοντας μια πολύτιμη επενδυτική ευκαιρία.

Η Νέα Χώρα φημίζεται για το ειδυλλιακό παραθαλάσσιο περιβάλλον της, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα την ιδανική επιλογή για όσους λαχταρούν έναν τρόπο ζωής στην παραλία.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά και τις αμμώδεις ακτές της παραλίας της Νέας Χώρας, καθώς και μια ποικιλία από τοπικές ανέσεις, όπως εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα.

Οι γοητευτικοί δρόμοι της Παλιάς Πόλης των Χανίων βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση, όπου η ιστορία και ο πολιτισμός συνδυάζονται άψογα, παρέχοντας ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση και απόλαυση.

Με τη βολική του τοποθεσία και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του, αυτό το διαμέρισμα στη Νέα Χώρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική διαμονή στα Χανιά.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6768.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
760531 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
39 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 156.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή