Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑρμενοίΚαλύβες
  • € 270.000
  • 5+
  • 250
  • 3
Περιγραφή

Καλύβες ΠΩΛΕΙΤΑΙ διπλοκατοικία συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ.
Αποτελείται από δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα των 125 τ.μ. το καθένα, μεγάλο κήπο και μια υπέροχη αυλή, δημιουργώντας έναν ήρεμο και φιλόξενο χώρο διαβίωσης επίσης διαθέτει ένα σκεπαστό χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα.
Το διαμέρισμα του ισογείου αποτελείται από 3 υ/δ, έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία με ανοικτή κουζίνα, αποθήκη και μπάνιο και κατασκευάστηκε το 2011.
Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου αποτελείται από 3 υ/δ, έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία με ανοικτή κουζίνα, αποθήκη και δυο μπάνια και κατασκευάστηκε το 2001. Αυτό το διαμέρισμα είναι άδειο εδώ και μερικά χρόνια, επομένως χρειάζεται ανακαίνιση. Έχει επίσης μια υπέροχη μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα και το κέντρο του χωριού.
Το διπλοκατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνο, air condition, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, υπάρχει υπόλοιπο δόμησης, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω επέκταση του ακινήτου.
Τα δύο διαμερίσματα συνδέονται με εσωτερική και εξωτερική σκάλα, δίνοντας τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε ως δύο ξεχωριστά σπίτια ή να τα ενώσετε για να γίνουν ένα μεγάλο σπίτι.
Αυτό σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε ως δύο ξεχωριστά σπίτια ή να τα ενώσετε για να γίνουν ένα σπίτι.
Δεξιά και αριστερά του κτιρίου έχει μεγάλους κήπους αρκετά μεγάλους για για να τοποθετηθεί πισίνα και να διαμορφωθεί και χώρος για BBQ.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική καθώς σε απόσταση μόλις 300 μ. είναι η παραλία, το κέντρο του χωριού όπου υπάρχουν καφέ, ταβέρνες, και διάφορα καταστήματα.
Το κτίριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοκατοικία ή διπλοκατοικία και είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό και όμορφο ακίνητο σε μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές της περιοχής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2778 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή