Duplex Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 5.800.000
  • 5+
  • 310
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Τοποθετημένη μέσα στην πολυσύχναστη περιοχή της Γλυφάδας, αλλά διαμορφωμένη σαν ιδιωτικό καταφύγιο, αυτή η εξαιρετική μεζονέτα εκτείνεται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο, προσφέροντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία διαβίωσης. Από τη στιγμή που θα περάσετε από την ιδιωτική είσοδο, μια αίσθηση αποκλειστικότητας και γαλήνης σας περιβάλλει.

Η μεζονέτα ξεχωρίζει για τον ιδιωτικός της κήπος, 329 τ.μ. μια καταπράσινη όαση που περιβάλλει το διαμέρισμα, προσφέροντας ένα καταφύγιο ηρεμίας μέσα στην αστική φασαρία. Εδώ, μέσα στο πλούσιο πράσινο, μπορεί κανείς να ξεφύγει από το θόρυβο της πόλης και να απολαύσει στιγμές ήσυχης περισυλλογής ή υπαίθριας αναψυχής.

Αλλά η γοητεία δεν τελειώνει εδώ. Μια ιδιωτική πισίνα 3.50mx14.50m σας καλεί, με τα κρυστάλλινα νερά της να υπόσχονται ανάπαυση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Είτε αναζητάτε μια αναζωογονητική βουτιά είτε απλά επιθυμείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα, αυτό το οικείο καταφύγιο ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία.

Ανεβαίνοντας στην περιοχή στον πρώτο όροφο, σας υποδέχεται μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας, χάρη στο εντυπωσιακό διπλό ύψος της οροφής. Οι υπερμεγέθεις γυάλινες πόρτες πλαισιώνουν την θέα του κήπου και της πισίνας, πλημμυρίζοντας το χώρο με φυσικό φως και δημιουργώντας μια αιθέρια ατμόσφαιρα. Είναι ένας χώρος όπου το φως χορεύει ελεύθερα, ρίχνοντας σκιές που παίζουν πάνω στους τοίχους σε ένα μαγευτικό μπαλέτο.

Στο ισόγειο ένα ευρύχωρο σαλόνι προσκαλεί σε χαλάρωση, ενώ η open κουζίνα αποπνέει στυλ. Θα βρείτε επίσης ένα υπνοδωμάτιο με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο καθώς και το εξαιρετικό κυρίως υπνοδωμάτιο που διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο.

Σε αυτή τη μεζονέτα, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί σχολαστικά και κάθε γωνιά ψιθυρίζει άνεση και κομψότητα. Πραγματικά, ένα σπίτι σχεδιασμένο για τους λίγους και απαιτητικούς που αναζητούν τόσο καταφύγιο όσο και στυλ μέσα στο χάος της ζωής στην πόλη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759838 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
310 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 5.800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή