Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Καλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 350.000
  • 5+
  • 192
  • 2
Περιγραφή
Λίγα βήματα από τη θάλασσα της Πειραικής, η όμορφη αυτή γωνιακή διπλοκατοικία αποτελεί κάτι ξεχωριστό στην περιοχή δηλώνοντας την αρχοντιά της εποχής της, το 1950, τότε που τα διώροφα άφηναν τη θέα προς τον ουρανό, ανοιχτή. Χτισμένη με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι ψηλοτάβανη, γεμάτη φως και διατηρεί αξιόλογα στοιχεία εποχής. Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία κοντά της και στην ευρύτερη περιοχή, όπως αγορά , σχολεία, νοσοκομεία, χώρους εστίασης. Η κατοικία αυτή μερικώς ανακαινισμένη το 1990, αποτελείται από το ισόγειο 87,5 τ.μ, με 4 υ/δ, 1 WC και τον 1ο όροφο 87,5 τ.μ. με 2 υ/δ, κουζίνα, σαλόνι με τραπεζαρία και 1 μπάνιο. Επίσης, διαθέτει ένα ανεξάρτητο δώμα 17 τ.μ. με ένα χώρο ύπνου και με κουζίνα που συμπληρώνει τους εσωτερικούς χώρους της. Διαθέτει κεντρική εγκατάσταση φυσικού αερίου και ηλιακό θερμοσίφωνα. Αξιοποιήσιμη ορθά, υπόσχεται πολλά για τους νέους ιδιοκτήτες της, είτε για οικογένειες και νέα ζευγάρια ή για επενδυτικές χρήσεις αυτής.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Πειραιάς βρίσκεται μόλις 12 χλμ. νότια του κέντρου της Αθήνας και είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και επιβατικά λιμάνια της Ευρώπης, εξυπηρετώντας την επιβατική κίνηση σε περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά της Ελλάδας, των οποίων η κύρια σύνδεση με την ηπειρωτική χώρα γίνεται μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.

Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UPW0 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή