Γκαρσονιέρα νέο, δεύτερος όροφος, Αμφιθέα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 255.000
  • 2
  • 56
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα υπέροχο, φωτεινό διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Παλαιό Φάληρο, εμβαδού 56 τ.μ., σε υπό ανέγερση πολυκατοικία με αποπεράτωση εντός του πρώτου εξαμήνου 2024. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, ενιαία κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιo, μπάνιο, μεγάλο μπαλκόνι, άριστη ποιότητα κατασκευής, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδα δρύινα και πλακάκι, ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού. Το ακίνητο έχει πολύ καλή διαρρύθμιση και διαθέτει, επίσης, αποθήκη και πάρκινγκ. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε σχολεία, συγκοινωνίες, αγορά και σε απόσταση λίγων λεπτών από τη θάλασσα.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά, που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach
bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, την Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UE0A - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή