Γκαρσονιέρα Σκάλα Κεφαλονιάς, Greece, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΣκάλα Κεφαλονιάς, Greece
  • € 270.000
  • 1
  • 58
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1505 - Κεφαλονιά Ελείοι-Προνοί Σκάλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 58 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1997 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από πόλη 35000 μέτρα απόσταση από χωριό 200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 35000 μέτρα - Τιμή: 270.000 € (Κωδικός γραφείου ΣΚΑΛΑ-SKALA-KEFALONIA-GREECE) Πωλείται φωτεινό, γωνιακό, ισόγειο διαμέρισμα επιφάνειας 58 τμ. Είναι διαμπερές, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, σίτες και πατώματα από πλακάκια και έχει ανακαινιστεί το 2023.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, αφού βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μ. από τη θάλασσα και πολύ κοντά στην πλατεία και στην παιδική χαρά. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Επίσης υπάρχει χώρος στάθμευσης πολύ κοντά.
Η Σκάλα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στη νοτιοανατολική άκρη της Κεφαλονιάς, 35 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Αργοστόλι του νησιού και 12 χιλιόμετρα από τον Πόρο. Ως το μεγαλύτερο θέρετρο στο νότιο τμήμα της Κεφαλλονιάς, η Σκάλα γίνεται πόλος έλξης για μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε καλοκαίρι. Η παραλία της είναι αμμώδης, οργανωμένη σε πολλά σημεία, αλλά και ελεύθερη σε μεγάλο τμήμα της, με καταγάλανα βαθιά νερά και είναι ιδανική και για θαλάσσια σπορ.
Σε μικρή απόσταση βρίσκονται ερείπια μιας Ρωμαϊκής Έπαυλης όπου ανήκε σε εύπορο Ρωμαίο και περιλάμβανε στο κτίσμα και ρωμαϊκά λουτρά,κοντά επίσης βρίσκεται ναός του Απόλλωνα που χρονολογείται από τον 5ο αιώνα προ Χριστού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1505 - 13/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
58 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή