Μονοκατοικία βίλα, νέα, 83 τμ, Ερισός, Κεφαλονιά

Κεφαλονιά
  • € 308.000
  • 3
  • 83
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Υπέροχη βίλα 83 τ.μ. με πισίνα υπερχείλισης στην Κεφαλονιά, Μαγγανός, Έρισσος Εκπληκτική άνετη βίλα στην Κεφαλονιά, σε όμορφη τοποθεσία, λίγα μόλις μίλια μακριά από το Φισκάρδο. Η Βίλα είχε το απίστευτο πλεονέκτημα της άπειρης θέας. Βρίσκεται σε συγκρότημα μίνι βίλας. Τα 22 τ.μ. Η πισίνα υπερχείλισης επιτρέπει ηρεμία και ηρεμία. Η βίλα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι. Η βίλα ενός επιπέδου προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια και όμορφο εξωτερικό χώρο. Η μαγευτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος δίνει στη βίλα μεγαλύτερη αξία τοποθεσίας.
Ο Μαγγανός είναι ένα χωριό που ανήκει στην Ερίσσο και βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Κεφαλονιάς. Ουσιαστικά, είναι το «σταυροδρόμι» περίπου 30 μικρών χωριών που συνθέτουν την Έρισσο, το πιο διάσημο από όλα είναι το Φισκάρδο. Έχει περίπου 60 μόνιμους κατοίκους, αλλά λόγω της θέσης του, το καλοκαίρι ο κόσμος που βλέπεις εδώ πολλαπλασιάζεται.
Αν επισκεφτείτε αυτό το μέρος του νησιού, είναι βέβαιο ότι ο δρόμος θα περάσει από τον Μαγγάνο, καθώς βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το Φισκάρδο και συνορεύει με τα Τζαμαρελάτα, τα Ματσουκάτα, τον Αγριλιά και τα Βεντουράτα. Στον Μαγγανό θα βρείτε επίσης εστιατόρια, παντοπωλείο και παντοπωλείο, ενώ το παραδοσιακό καφενείο του χωριού σίγουρα θα δελεάσει για έναν καφέ από την Κεφαλονιά. Κοντά στο Μαγγάνο, θα επισκεφτείτε τις παραλίες Αλατιές, από όπου παλαιότερα μάζευαν οι ντόπιοι το θαλασσινό αλάτι. τα άφραλα, όπως λένε στην Κεφαλονιά και στην Αγία Ιερουσαλήμ, όπου λέγεται ότι είχε πεθάνει ο ιδρυτής του Φισκάρδου, Γυισκάρδος ο Σταυροφόρος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VS200 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 308.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή