Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 2.400/μήνα
  • 3
  • 100
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Στην περιοχή της Βάρκιζας, διατίθεται προς μίσθωση ένα κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα 100τ.μ., με ιδιαίτερο χαρακτήρα και σύγχρονη αισθητική.

Βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας με επιβλητική είσοδο και τρεχούμενα νερά. Το διαμέρισμα έχει πολύ λειτουργική διαρρύθμιση παρέχοντας ένα άνετο καθιστικό με μεγάλα ανοίγματα και έξοδο σε μια μεγάλη, ευρύχωρη βεράντα κατά μήκος του σαλονιού, με μεγάλο στέγαστρο που προστατεύει το χώρο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δημιουργεί παράλληλα ένα άνετο εξωτερικό καθιστικό, με θέα το πράσινο, ικανό να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Αποτελείται, από 2 υπνοδωμάτια, μια μοντέρνα, φωτεινή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ολοκαίνουριες ηλεκτρικές συσκευές και όλα τα είδη σερβιρίσματος και μαγειρικά σκεύη, καθώς και ένα μοντέρνα ανακατασκευασμένο μπάνιο με ντουζιέρα. Επίσης, διαθέτει έναν υπόγειο, κλειστό χώρο πάρκινγκ, με συγκεκριμένη θέση στάθμευσης για τον κάθε ένοικο.

Το διαμέρισμα διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένα σετ από ολοκαίνουρια λευκά είδη. Η επιλογή των επίπλων έχει γίνει με γούστο από επώνυμα καταστήματα (όπως «Δελούδης») και έχει εξοπλιστεί με κρυφούς led φωτισμούς «Dimmer» καθώς και καινούριες flat screen τηλεοράσεις. Επιπλέον, διαθέτει δρύινα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικές τέντες στις βεράντες, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και σύστημα συναγερμού.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ υπάρχουν καινούρια κλιματιστικά και ηλιακός θερμοσίφωνας με boiler για τη θέρμανση του νερού. Επιπλέον, συμμετέχει στο πρόγραμμα νυχτερινού ρεύματος.

Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ και κοινόχρηστο χώρο γυμναστηρίου προς όλους τους ενοίκους. Στο διαμέρισμα έχει πραγματοποιηθεί πλήρης, ποιοτική ανακαίνιση που έληξε τον 8/2023. Είναι προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό, με άνετους χώρους και ζεστή minimal αισθητική.
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, 10’ με τα πόδια από τη θάλασσα, μέσα στην αγορά και τα μαγαζιά εστίασης, κοντά στα σχολεία, το ιατρικό κέντρο και το πάρκο της Βάρκιζας, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την παραλία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1676572 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.400/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή