Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Φρεαττύδα, Καλλίπολη – Φρεαττύδα

Καλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 1.200/μήνα
  • 3
  • 100
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Αν αναζητάτε ένα παραθαλάσσιο, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα ακριβώς πάνω από τη θάλασσα τότε θα λατρέψετε αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα 100 τμ το οποίο βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας προσεγμένης πολυκατοικίας, στο πιο όμορφο σημείο της Μαρίνας Ζέας.
Απέχει μόλις 300 μέτρα από την παραλία Φρεαττύδας, 150 μέτρα από το Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά και μόλις 1 χιλιόμετρο από το Μετρό Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο.
Μπαίνοντας από την πόρτα ασφαλείας συναντάμε έναν άνετο χώρο ο οποίος μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο.
Στη συνέχεια συναντάμε δύο άνετα ηλιόλουστα δωμάτια για σαλόνι και τραπεζαρία ενώ η ολοκαίνουρια κουζίνα του με εντοιχιζόμενη ηλεκτρική κουζίνα καλύπτει τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού.
Υπάρχουν ακόμη δύο μεγάλα, φωτεινά υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ένα λειτουργικό μπάνιο, δύο πατάρια και μια ντουλάπα για αποθήκευση.
Περιμετρικά του διαμερίσματος υπάρχει μπαλκόνι με τέντες όπου μπορείτε να απολαύσετε ανεμπόδιστα τη θάλασσα.
Ολα τα δωμάτια είναι ηλιόλουστα και φωτεινά καθώς το διαμέρισμα είναι γωνιακό και προσόψεως.

Τοποθεσία: Ο Πειραιάς βρίσκεται μόλις 12 χλμ. νότια του κέντρου της Αθήνας και είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και επιβατικά λιμάνια της Ευρώπης, εξυπηρετώντας την επιβατική κίνηση σε περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά της Ελλάδας, των οποίων η κύρια σύνδεση με την ηπειρωτική χώρα γίνεται μέσω του λιμανιού του Πειραιά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Πειραιάς, μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας και διατηρεί τον έντονο ναυτιλιακό του χαρακτήρα με τις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και τον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος να εδρεύουν εδώ. Εδώ βρίσκεται το όμορφα ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά. Ο Πειραιάς διαθέτει μερικούς από τους πιο γραφικούς κόλπους, όπως το Μικρολίμανο, που είναι γεμάτος με αριστοκρατικές ψαροταβέρνες και έχει τις συνήθεις απολαύσεις της μεγαλούπολης
καταστήματα, κινηματογράφους, θέατρα και μουσεία.

Προσβασιμότητα: Ο Πειραιάς διαθέτει πλέον τρεις νέους σταθμούς μετρό και πλέον συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας και τα υπόλοιπα προάστια, ενώ η διαδρομή προς το αεροδρόμιο με το μετρό διαρκεί μόλις μία ώρα. Επιπλέον, ο Πειραιάς διαθέτει επίσης τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος σταθμός μετεπιβίβασης επιβατικών, εμπορικών και κρουαζιερόπλοιων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UFMX
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή