Δυάρι νέο, Κέντρο, Ναύπακτος

Ναύπακτος
  • € 195.000
  • 3
  • 72
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα στο Γρίμποβο της Ναυπάκτου, με επιφάνεια 72 τ.μ. Βρίσκεται σε στάδιο τούβλα σοφατίσματα, προσφέροντας ανθεκτική κατασκευή και διαχρονική αξία. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Η αποκλειστική χρήση του οικοπέδου του διαμερίσματος προσφέρει μια εξαιρετική εγκατάσταση για απολαυστικές στιγμές στον υπαίθριο χώρο, με έναν άνετο και λειτουργικό χώρο μπάρμπεκιου και ο όμορφος κήπος προσφέρει μια ευχάριστη πράσινη ατμόσφαιρα. Ιδανικό για εκμετάλλευση μέσω του Airbnb, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν έναν συνδυασμό ποιότητας και επενδυτικού δυναμικού στον κόσμο των ακινήτων.

Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 195.000€, κάνοντας αυτήν την προσφορά μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια ποιοτική κατοικία σε ένα ανεπανάληπτο τοπίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alimberisrealestate.com. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
255 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή