Δυάρι Τσιμισκή Ι. 128, 546 21, Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΤσιμισκή Ι. 128, 546 21, Θεσσαλονίκη
  • € 1.250/μήνα
  • 2
  • 120
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-136 - Προς ενοικίαση είναι ένα όμορφο οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή του Λευκού Πύργου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στον 5ο όροφο με ανελκυστήρα και έχει συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαμπερές προσόψεως, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και φωτεινότητα.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα άνετο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα εξοπλισμένη με φούρνο-εστίες και φούρνο μικροκυμάτων, ένα μπάνιο, ένα WC και μια αποθήκη - dressing room.

Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε το 1971 με ενεργειακή κλάση Β, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει θέρμανση ατομική με φυσικό αέριο, ηλιακό θερμοσίφωνα, πλήρη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια, ενώ το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από ξύλο, προσφέροντας ζεστασιά και φινέτσα. Επιπλέον, υπάρχουν 3 A/C και εγκατάσταση συναγερμού για επιπλέον ασφάλεια.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πολύ επιθυμητή, με απόσταση μόλις 50 μέτρα από την Τσιμισκή, τον ποιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης με πολλά καταστήματα. Επίσης, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μελλοντική στάση μετρό και έχει εύκολη πρόσβαση προς διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

- Τιμή: 1.250 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-136 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.250/μήνα
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή