Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μίκρα
  • € 3.000.000
  • 1.000
  • 3+
Περιγραφή
Στην περιοχή του Ν.Ρυσίου βρίσκεται αξιόλογη Βίλα 950τ.μ. Το κτίριο είναι αρχιτεκτονικά κατασκευασμένο σε νεοκλασικό ύφος και προσφέρει πληθώρα πολυτελών ανέσεων. Μέσα σε αγροτεμάχιο 12000τ.μ.με πανέμορφους κήπους με πισίνα και γήπεδο τένις & μπάσκετ. Με δυνατότητα στάθμευσης πλήθος αυτοκινήτων με κλειστές θέσεις(γκαραζόπορτα) αλλά και εξωτερικές.
Το κτίριο είναι κατασκευασμένο σε δύο επίπεδα. Στον ισόγειο χώρο βρίσκεται ενιαίος χώρος με ηλιοροφή που διαχέει περιμετρικά όλο το κτήριο με φυσικό φωτισμό. Στο ισόγειο βρίσκεται το εμβληματικό σαλόνι με τζάκι, πέντε δωμάτια, μία από της δύο κουζίνες. Επίσης στο ισόγειο βρίσκονται και βοηθητικοί χώροι π.χ. Γυμναστήριο- Landry,κλπ.
Στον πάνω όροφο βρίσκονται τα υπόλοιπα δωμάτια, με πολυτελή μπάνια, premium ηλεκτρονικά είδη, μπαλκόνι με θέα τον Θερμαϊκό και την παραλία Θεσσαλονίκης. Στον 1ο βρίσκεται και η δεύτερη κουζίνα και το δεύτερο σαλόνι. Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ και εσωτερική σκάλα. Ο εξωτερικός κήπος είναι με πισίνα και γήπεδα τένις και μπάσκετ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. στο 6942568600 Τάσος Παρούσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1016-166 - 14/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.000 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή