Μονοκατοικία βίλα, νέα, 110 τμ, Βαρύπετρο, Θέρισος

Θέρισος
  • € 520.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ορίσατε στις πολυτελείς νεόκτιστες βίλες μας, όπου συνδυάζονται η άνεση, η πολυτέλεια και η φιλοξενία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Κάθε βίλα 110τ.μ. αποτελείται από δύο επίπεδα που συνδυάζουν παραδοσιακή αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις. Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που λειτουργεί είτε με πετρέλαιο είτε με ξύλα, δίνοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Επίσης, υπάρχει ένα WC για την εξυπηρέτησή σας. Ένα υπερυψωμένο υπνοδωμάτιο προσφέρει άνετο ύπνο και ξεκούραση.
Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε δύο ακόμα υπνοδωμάτια, κάθε ένα εξίσου άνετο και φωτεινό, με άφθονο φυσικό φως που εισέρχεται από τα μπαλκόνια. Το μπάνιο διαθέτει μια υπέροχη γωνιακή μπανιέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πολυτέλεια της.
Εξωτερικοί Χώροι: Οι βίλες περιβάλλονται από έναν όμορφο, ανεξάρτητο κήπο κάθε μια με πορτοκαλιές που προσφέρουν φρέσκα φρούτα και αρωματικά ανθισμένα δένδρα που δημιουργούν έναν ειδυλλιακό περίβολο. Οι πισίνες προσφέρουν μια δροσερή απόδραση τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, ενώ ο εξωτερικός χώρος BBQ είναι ιδανικός για κοινωνικές συγκεντρώσεις και οικογενειακά γεύματα κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό.
Επιπλέον Παροχές: Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό για άνετη διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Συναγερμός είναι εγκατεστημένος για την αίσθηση ασφάλειας σας. Επίσης υπάρχει πρόσβαση για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα
Επιπλέον, ένα ηλιακό σύστημα εξασφαλίζει την πράσινη ενέργεια που χρειάζεστε για μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον διαμονή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BLD-098 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή