Τριάρι Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΚαλαμαριά
  • € 415.000
  • 4
  • 115
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024
Περιγραφή
Οροφοδιαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στη περιοχή της Καλαμαριάς, Καραμπουρνακι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 115 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, μεαγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Διαθέτει 1 θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη. Έχει κατασκευαστεί το 2000. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, επίσης διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, και βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο με θέα Θάλασσα, και ανοιχτωσιά. Έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πανταχόθεν Ελεύθερο και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, θωρακισμένη, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €415.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
759572
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 415.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή