Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 125 τμ, Άδελε, Αρκάδι

Αρκάδι
  • € 380.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Φωλιασμένη στην πλαγιά του λόφου στην Αγία Τριάδα, αυτή η υπέροχη βίλα 2 επιπέδων 125 ΤΜ σε οικόπεδο 700 τ.μ. αποτελείται από 3 μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι και μια κουζίνα-τραπεζαρία.

Η τοποθεσία αυτού του όμορφου φωτεινού και ευάερου σπιτιού είναι πραγματικά ιδανική, παρέχοντας το καλύτερο και των δύο κόσμων. Βρίσκεται στην άκρη του ειδυλλιακού χωριού της Αγίας Τριάδας αλλά σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις και τη ζωντανή ζωή της πόλης του Ρεθύμνου. Η μεγάλη αμμώδης παραλία και η εθνική οδός που παρέχουν εύκολη πρόσβαση και στα δύο αεροδρόμια βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Η μπροστινή πόρτα της βίλας ανοίγει σε ένα πρακτικό διάδρομο με ντους στον κάτω όροφο στα δεξιά και στα αριστερά υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με εντοιχισμένες ντουλάπες, κλιματισμό. Ακριβώς μπροστά σας βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι με γωνιακό τζάκι. Οι διπλές μπαλκονόπορτες οδηγούν σε μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα με θέα στη θάλασσα. Υπάρχει αρκετός χώρος για έπιπλα τόσο στο σαλόνι όσο και στη βεράντα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο επιτρέποντας την απόλαυση της υπέροχης θέας.

Η κουζίνα είναι ενιαία και αποτελεί μέρος του καθιστικού και περιλαμβάνει άφθονο χώρο στο ντουλάπι. Οι βολικές φαρδιές μπαλκονόπορτες παρέχουν πρόσβαση από την κουζίνα στη βεράντα.

Η πρόσβαση στο επάνω επίπεδο όπου θα βρείτε δύο μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο γίνεται από τις σκάλες στην είσοδο. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα με εντοιχισμένες ντουλάπες, και κλιματισμό. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο βουνό, ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το τοπίο.

Ο χώρος της πισίνας έχει άφθονο χώρο για ξαπλώστρες και άνετες καρέκλες. Υπάρχει επίσης μια ξαπλώστρα με τραπέζι φαγητού και καρέκλες.

Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία είτε για ένα ευχάριστο καταφύγιο διακοπών, αυτό το πεντακάθαρο σπίτι είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας και τη φαντασία σας και συνιστάται ιδιαίτερα η θέαση.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0620 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή