Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Παλαιά Φώκαια

Παλαιά Φώκαια
  • € 150.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδική ευκαιρία απόκτησης αυτού του ανακαινισμένου διαμερίσματος στην Ανάβυσσο, στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. Η απόσταση από την θάλασσα είναι μόλις 100 μέτρα, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και απόλαυση της φύσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια άνετη κουζίνα και ένα μπάνιο. Έχει κατασκευαστεί το 1980, αλλά έχει πλήρως ανακαινιστεί το 2018, προσφέροντας ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Επιπλέον, διαθέτει θέρμανση κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη πόρτα, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα και πάρκινγκ. Επιπλέον, διαθέτει A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας και το νυχτερινό ρεύμα προσθέτουν στην άνεση και την οικονομία του καταναλωτή.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μπαλκόνι συνολικής επιφάνειας 20 τ.μ., προσφέροντας μια υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή. Η τιμή πώλησης είναι μόλις 150.000 €, μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο και προσιτό σπίτι στην πανέμορφη Ανάβυσσο. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να το δείτε από κοντά.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
625699 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή