Δυάρι Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - ΡιζούποληΆγιος Ελευθέριος
  • € 145.000
  • 3
  • 56
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - Διαμέρισμα 56τμ, πλήρως επιπλωμένο, 2 υ/δ, 2ος, κατασκευή 1979, ενεργειακή κλάση Β+, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, ήσυχο, φωτεινό, θέα πάρκο, πρόσοψης, αποθήκη 6τμ, ηλιακός, βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός νοτιοανατολικός.
Άγιος Ελευθέριος. Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο, φωτεινό διαμέρισμα 2ου οφόρου. Όμορφα και μοντέρνα επιπλωμένο. Πωλείται κατόπιν ριζικής ανακαίνισης. Διαθέτει δύο αυτόνομα υπνοδωμάτια με μπαλκόνι, κοινό χώρο κουζίνας και σαλονιού και μπάνιο. Βρίσκεται σε 5όροφης οικοδομής, με θέα σε πάρκο και ανοιχτό ορίζοντα, καθώς απέναντι είναι ο σταθμός του ηλεκτρικού σταθμού. Η γειτονιά είναι φιλική, με καταστήματα εστίασης, και η πολυκατοικία είναι προσεγμένη, με τα περισσότερα διαμερίσματα να κατοικούνται από τους ιδιοκτήτες. Το σύστημα θέρμανσης είναι κεντρική θέρμανση πετρελαίου σε λειτουργία. Επιπλέον διατίθεται κλιματισμός και ηλιακός θερμοσίφωνας. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, με φυσικό αερισμό και δύο μπαλκόνια. Είναι πολύ οικονομικό όσον αφορά στα έξοδά του (κοινόχρηστα, ανάγκες θέρμανσης και ψύξης). Πωλείται μαζί με την αυτόνομη αποθήκη μεγέθους 6τμ. που βρίσκεται στο υπόγειο.
Τιμή €145.000 (κωδ. 110776) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110776 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή