Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΟρφανόΟφρύνιο
  • € 360.000
  • 5+
  • 150
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-8047 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο κτίριο οικιστικό ισόγειο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 360.000 €
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ η και μεμονωμένα τα διαμερίσματα . Ο κωδικός ακινήτου 10-8047 σε καταπράσινη τοποθεσία στην όμορφη Ορφανό Παραλία Οφρυνίου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για απόκτηση ενός υπέροχου καινούριου κτιρίου ιδανικού για οικογενειακή κατοικία. Το οίκημα διαθέτει ΤΡΊΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ επιφάνειας 150 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 400 τ.μ. Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί σύγχρονες τάσεις και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α, εγγυώντας χαμηλά κόστη συντήρησης και υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Το κτίριο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, μια εξαιρετικά 3 ευρύχωρες σαλοκουζίνες, 3 μπάνια και 3 WC, προσφέροντας άνετους χώρους για την οικογένεια σας. Οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός, ενώ οι ανοιχτωσιές προσφέρουν μια φανταστική θέα στην γαλήνια περιοχή του Ορφανού Παραλίας.

Το ακίνητο διαθέτει άριστη μόνωση και θέρμανση ατομική, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση όλες τις εποχές του χρόνου. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία. Τα πατώματα από πλακάκι και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσδίδουν μια υψηλή αίσθηση πολυτέλειας και πρακτικότητας στον χώρο.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει κήπο, πάρκινγκ και κλιματισμό για μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα. Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 360.000 €, προσφέροντας μια ξεχωριστή ευκαιρία για την απόκτηση ενός ποιοτικού και μοναδικού οικογενειακού καταλύματος στον υπέροχο Ορφανό Παραλία Οφρυνίου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-8047 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή