Μονοκατοικία βίλα 416 τμ, Πόλη Χίου, Χίος

Χίος
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 416
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53106
Πωλείται, στον παραδοσιακό οικισμό του Κάμπου, σε ένα πανέμορφο Κτήμα συνολικής έκτασης 6.732,08 τ.μ., μεγαλοπρεπής Έπαυλη του 18ου αιώνα συνολικής επιφάνειας 415,90 τ.μ.
Ένας ψηλός πετρόχτιστος τοίχος περικυκλώνει την έπαυλη όπου στην αυλόθυρα συναντάμε το οικόσημο της οικογένειας στο κλειδί του τόξου και από εκεί προχωράμε στην βοτσαλωτή αυλή με το παραδοσιακό μαγγανοπήγαδο και τη στέρνα.
Η Έπαυλη είναι εμπλουτισμένη με ιστορικές αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές αξίες και ξεχωρίζει για τα ανισόπεδα επίπεδα στον κύριο χώρο καθημερινής χρήσης που αποτελείται από μεγάλο, ενιαίο χώρο υποδοχής με σταυροειδή τοξωτούς θόλους με καθιστικό και τραπεζαρία που οδηγεί στο κυρίως σαλόνι με το τζάκι και την τραπεζαρία. Συνεχίζοντας, φτάνουμε στην ηλιόλουστη αυτόνομη κουζίνα με την τραπεζαρία όπου υπάρχει αίθριο και άμεση πρόσβαση στο περιβόλι και τους υπαίθριους χώρους της κατοικίας. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ένα master room με ιδιωτικό λουτρό και το wc επισκεπτών.
Μία επιβλητική σκάλα μας οδηγεί στον όροφο που υπάρχει χώρος υποδοχής με αίθριο και ανοιχτό εσωτερικό μπαλκόνι με θέα στο ισόγειο τμήμα της έπαυλης, ακόμη ένα master room με ιδιωτικό λουτρό, 3 υ/δ και το κυρίως λουτρό. Οι εξώστες και οι ημιυπαίθριοι χώροι προσφέρουν μαγευτική θέα στο απέραντο πράσινο του Κάμπου με τα εσπεριδοειδή.
Οδηγούμενοι στο εξωτερικό τμήμα της Έπαυλης, βρίσκεται ένας εφαπτόμενος χώρος πολλαπλών χρήσεων με laundry room και χώρος αναψυχής με πισίνα για στιγμές χαλάρωσης.
Η ανέγερση της Έπαυλης χρονολογείται περί τα τέλη του 18ου αιώνα και το 2000 έγιναν βελτιωτικές κινήσεις εκσυγχρονισμού της διαβίωσης εντός αυτής που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις και υπεροχή για μία ποιοτική και μοντέρνα διαβίωση.
Οι φωτογραφίες και η αρχιτεκτονική αξία της Έπαυλης, διακοσμούν σελίδες περιοδικών ακινήτων μεγάλης εμβέλειας στην Ελλάδα.
Πρόκειται για 3 ξεχωριστά συμβόλαια, ενός οικοπέδου που περιλαμβάνει την Έπαυλη και 2 ακόμη όμορων οικοπέδων με επιπλέον δόμηση το καθένα.
Τιμή Συζητήσιμη.
Ρωτήστε μας !!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53106 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
416 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή