Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΧίοςΜηταράκη Ιωάννη 82132
  • € 2.500.000
  • 600
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53209
Πωλείται, στον παραδοσιακό οικισμό του Κάμπου, σε ένα πανέμορφο κτήμα εκτάσεως 7 στρεμμάτων, ανακαινισμένο γενουάτικο Αρχοντικό του 18ου αιώνα, συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ.
Το αρχοντικό εκτείνεται σε αυτόνομα πετρόχτιστα κτίρια και λειτουργεί ως Ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων, αποτελούμενη από 10 πολυτελή δωμάτια με ιδιωτική είσοδο (σουίτες, 2κλινα και 3κλινα) καθώς και χώρο υποδοχής επισκεπτών, lobby και επιπλέον βοηθητικούς χώρους.
Στον εξωτερικό χώρο, κατά μήκος της πρόσοψής του περιβάλλεται παραδοσιακός, ψηλός πέτρινος τοίχος, χαρακτηριστικός της περιοχής και συναντάμε πλακόστρωτα μονοπάτια που οδηγούν σε ένα μοναδικό περιβόλι με εσπεριδοειδή και φρουτόδεντρα, παραδοσιακό μαγγανοπήγαδο άριστα διατηρημένο, πέτρινη στέρνα και χώρους στάθμευσης.
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, διατηρητέο Αρχοντικό όπου έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες βελτιωτικές κινήσεις εκσυγχρονισμού της διαβίωσης εντός αυτού με επιρροές του νεοκλασικισμού καθώς τα δωμάτια και οι σουίτες του διαθέτουν ατμοσφαιρική, ζεστή διακόσμηση και οροφή με εμφανή δοκάρια ενώ ορισμένες σουίτες περιλαμβάνουν και μπανιέρα υδρομασάζ.
Ο χώρος κατακλύζεται από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Κάμπου και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης στον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με βαθύσκια δέντρα και απρόσκοπτη θέα στα παραδοσιακά κτήματά του αλλά και για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.
Τέλος, διαθέτει άδεια λειτουργίας παραδοσιακού καφενείου.
Το Αρχοντικό αλλά και οι χώροι αναψυχής του αποτελούν ένα διακεκριμένο κτιριακό σύνολο με πολλές δυνατότητες εκμετάλλευσης και σαφώς μία καλή επιλογή επένδυσης.
Ρωτήστε μας !!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
53209
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
5 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή