Μονοκατοικία βίλα Λω Κωστή Μ., 821 50, Βροντάδος, Ομηρούπολη, Χίος

ΧίοςΛω Κωστή Μ., 821 50, Βροντάδος
  • € 620.000
  • 5
  • 210
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 5582
Πωλείται, στον Βροντάδο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, Βίλα συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. με υπόγειο 70 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 1.600 τ.μ.. Κατασκευάστηκε το 2005 και εκτείνεται σε 2 επίπεδα. Η πολυτελούς κατασκευής Βίλα, αποτελείται από έναν τεράστιο ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό - τραπεζαρία - και χώρο γραφείου - βιβλιοθήκης , επίσης, έχει 3 υπνοδωμάτια , δύο μεγάλα μπάνια, αποθήκη και ακόμη έναν χώρο γραφείου ή καθιστικού.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, τζάκι, κλιματισμό, δορυφορική κεραία, συναγερμό, ηλιακό, πόρτα ασφαλείας, και κουφώματα STATO αλουμινίου εξωτερικά και ξύλο εσωτερικά με διπλά τζάμια και σίτες.
Τα μάρμαρα που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή της οικίας είναι Διόνυσος και τα Ξύλα είναι αφρικανικά, τέλος η εξωτερική επένδυση είναι από πέτρα Λαγκάδας.
Όλοι οι χώροι της οικίας είναι μεγάλοι - άνετοι και πολύ φωτεινοί.
Από όλα τα μέρη της οικίας διακρίνεται η απεριόριστη θέα στην θάλασσα αλλά και στο βουνό!!
Επίσης διαθέτει πισίνα με απεριόριστη θέα , bbq, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο (κήπο), και θέσεις στάθμευσης.
Τα έπιπλα, τα είδη υγιεινής που αγοράστηκαν αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη Βίλα, όπως και όλα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της, είναι άριστης ποιότητας.
Είναι η πλέον ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση!!

Χίος Ομηρούπολη Δασκαλόπετρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. σε οικόπεδο 1600 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 70 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 7000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 620.000 €

Ρωτήστε μας!!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5582 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή