• € 1.250.000
  • 270
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα και την άνεση στις διακοπές τους. Με πέντε ευρύχωρα τρίκλινα και τρία δίκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και μία άνετη ρεσεψιόν, το κατάλυμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη ευχαρίστηση και ξεκούραση.

Η τοποθεσία του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, με απόσταση μόλις 70 μέτρα από την εκπληκτική παραλία της Περίσσας. Επιπλέον, διαθέτει τέσσερις ιδιωτικές θέσεις πάρκινγκ, για την απόλυτη άνεσή των πελατών.

Μπορούν να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωση τους στη μεγάλη βεράντα στον επάνω όροφο, εξοπλισμένη με έξι πολυτελείς ξαπλώστρες και τρεις ομπρέλες. Μπορουν επίσης να απολαύσουν την πολυτέλεια ενός τζακούζι έξι ατόμων, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν αιτήματος.

Το κατάλυμα διαθέτει επίσης ένα laundry room με ολοκαίνουργιο πλυντήριο και στεγνωτήριο, καθώς και αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων.

Επιπλέον, όλα τα λευκά είδη και οι πετσέτες είναι ολοκαίνουργια, για την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κατά τη διαμονή σας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ανακαίνιση και η λειτουργία του καταλύματος είναι πλήρως νόμιμη, καθώς όλες οι εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί με τις απαραίτητες άδειες και έχει γίνει αίτηση για την άδεια από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία επένδυσης στην όμορφη Περίσσα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6153023 - 29/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή